2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم رهاش کن

اصلا محل نده. باید خودش وظایفش رو بفهمه

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

بیشتر ببینید

دختر من خیلی کوچیکه وابسته گوشی شده از دست اطرافیان انقد دادن هرچی گفتم ندین عادت میکنه گوش ندادن حالا من بدبخت شدم تا صبح نمیخوابه گوشی میگیره دستش اگ ندمم خودشو هلاک میکنه ب منم راهکار بدین خیلی ام بدغذاس پدرمو دراورده فقط شیرخشک میخوره غذا خودمو بکشم نهااااایت ی قاشق مرباخوری میخوره خیلی ناراحتم😢

خیلی ام لجبازه و خود مختار مثلا بیرون میبرم راهشو میکشه میره و اصلا نمیترسه از من دور شه یا گم شه 

تیکر یکسالگی دخمل مامان 💋😍به‌نیت سلامتی خودم و نی نی م ؛ سر به راه شدن داداشم😔 خونه دارشدن و ماشین دارشدنم (اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم) 

نمیدونم دختر شما چند سالشه ولی به هیچ وجه این موضوع رو با بحث و دعوا بیان نکنید 

ناخودآگاه باعث میشه بچه لج کنه و حتی اگه خودش هم قصد درس خوندن داشته باشه از لج شما اینکارو انجام نده 

ببریدش بیرون مثلا کافه ای پارکی رستورانی 

باهاش با لحن آروم و محبت آمیز منطقی صحبت کنید و ازش هدف هاشو برای زندگیش پرسید و با دلیل بهش نشون بدید گوشی جلوی رسیدن به موفقیت هاشو میگیره و وقتی که از طلا با ارزش تر هست رو میسوزونه 

قربون صدقه‌ش برید و نازشو بکشید 

مطمئن باشید این راه عمل میکنه