2777
2789
عنوان

عزیزای دل بیست و یک روز می‌خوایم توسل کنیم به بانو زینب

| مشاهده متن کامل بحث + 1336 بازدید | 320 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ممنونم منم به نیت شما و بقیه دوستان امن یجیب میخونم

ممنون عزیزدلم❤️✨

روز بیستم نذرمونه🥺😍❤️فراموش نکردی که؟

بی بی زینب نشان تیمار و پرستاری و مهربونیه انشالله بی بی ضامن سلامتیشون بشه زود سلامتیشون بدست بیارن 🥺❤️

سلام از روز بیستم🥺🥺❤️باورم نمیشه آنقدر زود رسیدیم روزای آخر 

انشالله اتفاقای قشنگی براتون بیوفته و زودتر به حاجت دلتون برسین و دلت شاد و همیشه لیتون خندون باشه .

خوشگلای من برای مادر یکی از دوستامون که متاسفانه کسالت دارن  حتما حتما دعا کنین🥺❤️✨ 🌷 ممنون از همتون .همیشه سالم باشین ❤️ 

@fatemhgol1403    

@1tar    

@khodayeman1403    

@shaddabb    

@دخترآروم    

@_کیژان_    

سلام از روز بیستم🥺🥺❤️باورم نمیشه آنقدر زود رسیدیم روزای آخر انشالله اتفاقای قشنگی براتون بیوفته و ...

سلام انشاءالله الله خداامام زملن الله خداپیامبراسللام الله پیغمبراکرم الله خداخداقرآن الله قرآن کریم الله خداقرآن مجیدالله خداقرآن الله خدامادرخانم سادات الله مادرتانم سادات الله خدامادرخانم سادات الله خدامادرخانم سادات الله خدامادرخانم سادات الله خدا عمه خانم سادات الله خداعمه مادرخداخانم خانم سادات الله خداخانم خانم خداخانم خانم سادات الله خدا دخترخانم خانم سادات الله خدا دخترخانم خانم الله خدامادرخانم سادات الله خداالله شکراخداشکرت به نام خدا بسم الله الرحمن الرحیم الله خدا عافیت و سلامتی همه مریضهاوایشون صلوات الله خدااالعم صل علی محمد(صل الله علیه وآله وسلم)وآل محمد(صل الله عدیه وآله وسلم)وعجل فرجهم خداالله بسم الله الرحمن الرحیم خداالله اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم خداالله خداالله الله خداخداالله پرودگاردوعالم خداالله الله خداخدادتدمنان خداالله الله خداخداالله خداالله الله خدا

ممنون عزیزدلم❤️✨روز بیستم نذرمونه🥺😍❤️فراموش نکردی که؟بی بی زینب نشان تیمار و پرستاری و مهربونیه ان ...

سلام عزیزم 

نه فراموشم نشده 

هرروز میخونم🥺

امسال سال خوبیه 😍هم برای من و هم برای شما 🌸🍀

سلام از روز بیست و یکم و روز آخر این دوره نذر قشنگمون❤️✨🌹🌷

این بیست و یک روز که کنارهم بودیم برام تجربه خیلی جذاب و سرشار از حال خوب و انرژی مثبت بود و خیلیییی بابتش خوشحالم که این سعادت نصیبم شد کنار شما خوبان این نذر زیبارو انجام بدم . امروز با فرستادن آخرین دونه صلوات انگار خیالم راحت شد ..‌. چون مطمینم وقتی قسمتم شده تا آخرین روز این نذر بیام و کامل انجامش بدم با شفاعت بی بی زینب به خواسته قلبم میرسم ❤️امیدوارم برای شماهم بهترین ها رقم بخوره و همگی به خواسته قلبتون برسین و همیشه سلامت و موفق باشید 💝✨🧶

حق پشت و پناهتون

دور بعدی رو هم انشالله اگر قسمت باشه از یازدهم توی روبیکا برگزار میکنیم 💝✨🌹 لینک رو توی تاپیک جدا میزارم انشالله و تگتون میکنم .خوشحال میشم توی گروه ببینمتون❤️

راستی از حال و هوای این بیست و یک روز برامون بگین یکم؟چطور بود ؟ 🙂 🤍 

@fatemhgol1403      

@1tar      

@khodayeman1403      

@shaddabb      

سلام از روز بیست و یکم و روز آخر این دوره نذر قشنگمون❤️✨🌹🌷

این بیست و یک روز که کنارهم بودیم برام تجربه خیلی جذاب و سرشار از حال خوب و انرژی مثبت بود و خیلیییی بابتش خوشحالم که این سعادت نصیبم شد کنار شما خوبان این نذر زیبارو انجام بدم . امروز با فرستادن آخرین دونه صلوات انگار خیالم راحت شد ..‌. چون مطمینم وقتی قسمتم شده تا آخرین روز این نذر بیام و کامل انجامش بدم با شفاعت بی بی زینب به خواسته قلبم میرسم ❤️امیدوارم برای شماهم بهترین ها رقم بخوره و همگی به خواسته قلبتون برسین و همیشه سلامت و موفق باشید 💝✨🧶

حق پشت و پناهتون

دور بعدی رو هم انشالله اگر قسمت باشه از یازدهم توی روبیکا برگزار میکنیم 💝✨🌹 لینک رو توی تاپیک جدا میزارم انشالله و تگتون میکنم .خوشحال میشم توی گروه ببینمتون❤️

راستی از حال و هوای این بیست و یک روز برامون بگین یکم؟چطور بود ؟ 🙂 🤍 

@دخترآروم    

@دیلان2000‍ 

@_کیژان_    

سلام از روز بیست و یکم و روز آخر این دوره نذر قشنگمون❤️✨🌹🌷این بیست و یک روز که کنارهم بودیم برام ت ...

سلام و سلامت باشید

منتظر شروع دوباره هستم

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست

سلام ممنون که باعث شدی منم تو این کار خیر شریک شم حضرت زینب (ص)خودش حاجتت رو بده و به قلبت نگاه کنه اونکه که بخیر و صلاح هست جلوی راهت بذاره اول شما استارتر عزیز و همچنین بقیه کسایی که تو این تاپیک همراه بودن و دلشون روشنه که بی بی زینب جوابشون رو میده و حاجت هاشون رو قبول میکنه بخدا حالم خوب نیست اما خدا و بی بی زینب و به آبروی مادر پاکش که مشکل منم حل شه 

سلام از روز بیست و یکم و روز آخر این دوره نذر قشنگمون❤️✨🌹🌷این بیست و یک روز که کنارهم بودیم برام ت ...

سلام الله خداامام‌زمان خداپیامبراسلام خدا خداقرآن کریم خداقرآن مجیدخدا قرآن خداخداقرآن خداالله قرآن خداالله خدا خداالله مادرخانم سادات الله خدامادرخانم سادات الله خدامادرخانم سادات الله خداخدامادرخانم سادات الله خدامادرخانم سادات الله الله خداخانم خانم سادات الله خداخانم خانم خدامادرخداعمه خانم سادات خداعمه خداخانم خانم سادات خداالله خدادخترخانم خانم سادات خداالله الله خدامادرخانم سادات الله خدا الله خداخداالله  سلام ممنونم ازتون که به یادمابودین خداالله الله خداپرودگاردوعالم خداوندمنان الله پرودگاردوعالم مادرخداب منان الله خداخداالله الله خدا