2777
2789
عنوان

نگرانی از آینده فرزندان

86 بازدید | 8 پست

مامان و بابا بودن یعنی کلی دغدغه! با شرایط اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی امروز، چقدر می‌تونیم آینده‌ی روشنی برای بچه‌هامون بسازیم؟ 🤔  چطور بهشون یاد بدیم قوی باشن، اما دلشون سنگ نشه؟ نظر شما چیه؟ چطور می‌شه توی این اوضاع به بچه‌ها کمک کرد که آینده‌ای بهتر داشته باشن؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا از همین بچگی باید پس انداز کردن بهشون یاد داد همچی در اختیارشون نزاشت ک بخواد همیشه همچی اماده طلب کنن  حتی یادمه میتونستن برام دوچرخه بگیرن ولی من با پول قلکم ک زره زره بهم میدادن و جمع میکردم تونستم ی دوچرخه بگیرم ک لذتش بیشتر بود 

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀

یه مشاور قابل اعتماد و باسواد نه ازین الکیا پیدا کن.سعی کن کتابای خوب بخونی و فیلمای خوب ببینی.و مهم ترین چیزی که بین من و تمام دوستام مشکل مشترکه اینه که ما از والدینمون درد دل میشنویم اما خودمون توان گفتن دردامونو به اونا نداریم چون درک نمیکنن و بدتر علیهمون هم استفاده میشه.لطفا در کمال حفظ حریم و احترام دوست فرزندتون باشین

سپندار کردن 

و درس خواندن هدف دار یا یاد گرفتن یه حرفه نه اینکه الکی و فقط به خاطر مدرک برن دانشگاه یه رشته الکی و اینکه حتما از سن کم زبان خواندن که اگه یه روزی شرایط مهاجرت بود دغدغه زبان نداشته باشن

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دغدغه اقتصادی دارم ولی نه به اونصورت البته نه این که پولدار باشم نه

ولی بیشتر دغدغه ی فرهنگی و اجتماعی دارم

چون از این لحاظ خیلی بیشتر دارم احساس خطر میکنم ولی اکثرا نگرانی مالی دارن  و به موضوعات دیگه کمتر اهمیت میدن