2777
2789

پسر هفت ماهه دارم و از اول قصد داشتم پسرم مستقل بشه و بیش از حد وابسته نباشه. 

من پسرم یک ماهش بود که برگشتم سرکار (به دلایلی مجبور شدم)

تا پنج ماهگی پسرم تو گهواره کنار تخت میخوابید و شبا که بیدار میشد بهش شیر خشک میدادم و خوابش بد نبود.

از ۵ ماهگی یهویی تغییر کرد و شبا جیغ میزد و دکترش میگفت به خاطر دندون درآوردنه.

منم چون سرکار میرفتم و نمیتونستم بیخوابیو تحمل کنم، عادتش دادم با سینه بخوابه و الان عادت کرده و تا صبح به من چسبیده (حتی خیلی وقتا شیر نمیخوره و فقط میچسبه به من...)

منم خیلی سختمه چون گردن و کمر و پاهام درد گرفته، بدنم تا صبح خشک میشه.

دیشب وقتی خوابید گذاشتمش تو گهواره ولی بعد یک ساعت بیدار شد و اینقدر گریه کرد و تا دو ساعت بیدار بود و بیقراری میکرد.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

این بچه ترس از دست دادن داره و کامل طبیعی هست دختر منم ۵ سالش هست شب باید کنارم بخوابه دستم هم بگیره پسرم ۱۵ سالش هست آنقدر وابسته هست بیرونم که میره چندبار زنگ میزنه توی خونه هم پشت سر میاد تواشپزخونه و مرتب باهام صحبت میکنه اما شب اتاقش جداست تا کلاس دوم توی یک اتاق میخوابیدیم 

شاید شیرت سیرش نمیکنه می‌چسبه بهت

آره من شیرم خیلی کمه، نقش پستونک داره براش، اگه شبا موفق بشم بهش شیر خشک بدم تا دو سه ساعت راحت میخوابه ولی خیلی سخت از رو دست من شیرخشک میخوره، فقط تو خواب عمیق...

چون یه تایمی ازش دوری بیشتر وابستس باید بزرگتر شه کاری نمیشه کرد شما سعی کن فاصلتو بیشتر کنی شبا که ...

بیدار میشه گریه میکنه

به جای اینکه جای بچه رو جدا کنیم، جای همسرم جدا شده انگار

بیدار میشه گریه میکنهبه جای اینکه جای بچه رو جدا کنیم، جای همسرم جدا شده انگار

میدونم چی میگی. یه مدت رو زمین بخوابین بچه رو کنار خودتون بذار کم کم فاصلشو بیشتر کن در حدی که بهت نچسبه این عادت از سرش بیفته که خوابش مختل نشه. دقیقا بچه دوستم این مشکلو دارع شبا چندین بار بیدار میشه و... دکتر گفته بود اضطراب جداییه

یعنی پسر منم تا ۷ و ۸ سالگی میخواد بچسبه به من....

بستگی به شخصیتش داره اون پسرم ۱۹ سالش هست اصلا وابسته نیست کامل مستقل هست حتی تنهایی رفت ی کشور دیگه نزدیک یک سال و برگشت از بچگی سه سال به بعد میرفت چند روز خونه پدرم میموند با زور گریه برمی‌گشت خونه