2777
2789

بچتون چن ماهشه واینکه ایاسرفهوگرفتگی بینی داشت وباگذشت چن روزخوب شده وایاهنوزسرفه هاشوداره وبه چه صورته سرفه هاش خلط داره؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ده روزه ک سرماخورده.دکترامیگفتن بخورسردبزار.ب نظرت بخورگرم بزارم خوبه؟

۱۰ روز طول کشید تا خوب بشه، شبا سرفه میکرد، تا خلطا بیان بیرون، شربت بنفشه و پلارژین نوشته بود‌ . متخصص گفت اشتباهه بخور سرد که همه میگن، ما داشتیم،گفت گرم بخرین. گفت بخور گرم خیلی بدین تا خلطا خارج بشن و اسپری بینی.

من تو یه هفته ۳ بار بردم دکتر، از ترس ریه

بچه منو۱۵روزبستری کردن اولش ک بردم ریش پاک بودوسرفه میکردشب وروز زیرسرم وبخورسرد.بعدازهربخورمیدیدم ک بدترمیشه روز۲۶باسرفه های شدیدمرخص شدامیدی بهش نداشتم بردیمش بهترین دکترای تلرژی وفوق تخصص ریه تاریش کامل درگیرشده یه شربت ودوتااسپری ریشوتمییزکرد.منم فکرمیکردم بخورسرداشتباهه 

٤ماهش بود قشنك من تا دوماه بچم درگير بود از اون به بعدم درست وزن نگرفته 😭هركي ميبينه ميگه نصفش اب ش ...

ای وای مال منم همینه عینهوهلوبودحالاعبنهوهویج شده چقدزجرمیکشم همشم تقصیردکترایه بیسواده

من دوماه هر هفته دوباردكترربردم البته من اسهال و استفراغم بعد ده روز اضافه شد دستاش چروك شد

اسهال واستفراغ بچه رونابودمیکنه انشالازودترروبه راه بشن

انشالله همچنين گل شما بچه ها واقعا گناه دارن طفلكاي بي زبون

چه شب وروزایی ک نگاش میکنم وبه خاطرزجرایی ک باچشم خودم دیدم کشیده گریه کردم هرلحظه ازخدامیخام‌ باقی مانده عمرموبزاره عمرش ولی دیگه زجرنکشه.

بچه منو۱۵روزبستری کردن اولش ک بردم ریش پاک بودوسرفه میکردشب وروز زیرسرم وبخورسرد.بعدازهربخورمیدیدم ک ...

بله دکترش گفته اشتباهه، بخور سرد برا خروسکه، بر ا سرفه خلط دار گرم خوبه، تا خلطا شل بشن و جدا بشن