2777
2789
کلا با دستکش ظرف میشورم ولی بعد از حموم و دستشویی خیییلی خشک میشه پوست دستم.دکتر پوستم فعلا نمیتونم ...

خواهش میکنم عزیزم فقط حنا رو سه روز پشت هم بذار سه چهار ساعت باشهتا میتونی آبرسان و کرم هم بزن

یه کرم هست مارک ام ان دی دیروز یه جا بودم یه خانمی تو شرکت نفیس بود می گفت اگزما داشت البته اگزماشو دیدم قرمز بود صورتش میگفت بااون خوب شدم ۲۰۰ تومنه کرمشه ولی اسمش یادم نیس حالا میپرسم ازش یکماه نشده خوب شد اسمشو برات میذارم 

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

فقط حنا، لطفا از بتامتازون و هر پمادی که اسمش شبیه اینه استفاده نکن  عوارض بشدت خطرناکی داره میتونی سرچ کنی و عوارض داروهای استروئیدی رو بخونی ،بجاش حنای علی اکبری بخر از عطاری با آب جوشیده قاطی کن خمیری که شد بذار یساعت رو بخاری بمونه یا ۲۴ساعت بیرون از یخچال بمونه خلاصه رنگش قهوه ای که شد استفاده کن هر یه روز یبار از حنا استفاده کن به دستا و پاهات بزن نایلون بپوش یک الی شیش ساعت نگه دار بعد بشور ،بعد هفته ای یبار بزن و بعد چن هفته ماهی یبار ,اینجوری سموم از بدنت خارج میشه و حساسیتت کم کم از بدنت خارج میشه تازه همزمان اگه زخم اگزما داری هم خوب میشه ،یکی دوبار بعدا از شستن حنا اگه دستشویی بری ادرارت طوسی رنگ میشه تاثیر حناست که سم زدایی کرده کف پاتم ممکنه سیاه بشه لطفا از حنای بی رنگ استفاده نکن چون تاثیر حنای رنگی رو نداره ،فقط برا اینکه جواب بدم ثبت نام کردم تو نی نی سایت چون خودمم درگیر اگزمای شدید بودم درکت میکنم ،

فقط حنا، لطفا از بتامتازون و هر پمادی که اسمش شبیه اینه استفاده نکن عوارض بشدت خطرناکی داره میتونی ...

اره واقعا خیلی سخته من چند ماهه درگیریم هرکار کردم خوب نشد حنا هم حتما امتحان میکنم ان شاالله که خوب میشم 

ممنون از لطفت عزیزم