2777
2789
عنوان

حالم از هرچی مرد اینطوریه بهم میخوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 11622 بازدید | 80 پست
لیلا جون اکثر این ازدواجهای این مدلی به خاطر هواس و هوسه...کم پیدا میشه کسانی که تو زندگی اولشون واقعا مشکل دارن و قصد ازدواج مجدد میکنن...خیلی تعداد این افراد کمه...ولی هست...
اکثر مردهایی که سر زنشون هوو میارن به خاطر اینه که عقلشون تو سرشون نیست بلکه ......

زخمی که می زنیم، دلی که می شکنیم ارزان نیست...یک جایی باید بهایش را بپردازیم. یک وقتی شاید همین نزدیکی ها...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به خدا من به شو شویم میگم برو یکی بگیر تو که دوست داری ولی به این شرط که دیگه برنگردی و بچه ها را هم با خودت نبری در ضمن خونه و ماشین هم به نام خودم است .می خنده و میگه من برای 7 پشتم غلط کردم ازدواج کنم خدا یکی ،زن هم یکی.
به خدا خواستم با هاتون شوخی کنم من خودم دلم برای دختراش که حتماً دم بخت هستن و باید مادرشون فکر جهیزیه و عروسسشون باشه ،فکر جدایی و بدبختیه می سوزه .فقط خواستم کمی سربه سرتون بذارم.
بابا به اینها نمیگن آدم.پس واست یه دعا میکنم آیناز خانم که فکر کنم یه مرد که نه نامرد مثل همون نامردها باشی میکنم.انشالله سر خودت اگه زنی بیاد اگه هم نامردی سر دخترت یا خواهرت بیاد ببینم باز هم اینقدر روشنفکر هستی و باز همینها رو میگی.اخ حالم از شماها با این افکارتون بهم میخوره.
CafeMom Tickers
مامان آروین جون منظورم من از مشکل مشکلات اساسی هستش....مثلا من یه دوستی داشتم که دختر خاله اش به شوهرش داشت خیانت میکرد..با پسر همسایه رو هم ریخته بود با اینکه حتی یه بچه هم داشتن.......خب این مرد چاره ای جز طلاق و ازدواج مجدد نداره..باید زن اولش رو ول کنه...من این مرد رو میشناختم خدایی آقا بود از همه نظر...ولی خب زندگیش خراب شده بود

زخمی که می زنیم، دلی که می شکنیم ارزان نیست...یک جایی باید بهایش را بپردازیم. یک وقتی شاید همین نزدیکی ها...
لسلا خانم پس یه سوال دارم جواب بدید.اگه مشکل از شوهری باشه تو زندگی درسته که زنه بره با یه مرد شوهر دار یا نه یه پسر بریزه رو هم و بعد بخواد طلاق بگیره. و. ......عجب.چرا شما ها اینجور نگاه میکنید به موضوع حرفهای اون شوهره رو هم بشنوید.یعنی اگه خانمه هم گیریم مشکلی داشته اون حسوون باید این کار کنه باهاش.
CafeMom Tickers
خب وقتی تو یه جامعه قبحش رو شرعی تعریف میکنند مردها هم به خودشون اجازه میدن چون مثلا زنشون واسشون کم گذاشته یا به هر دلیلی میتونن برن با کس دیگه ای.ما همه زن هستیم و زنها رو میشناسیم.مثل شیطان به روح مردها رخنه میکنند و زندگیها رو میپاشونن.خدا به فریادمون برسه.و زندگیهامون رو نجات بده از دست این ابلیسها
CafeMom Tickers
2810