داییم خورده بود چند سال پیش میگفت طعم ماهی خام با بوی ضحم
هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨
نحوردم ولی شنیدم میگن طعم وبوی لجن دریا روداره.
🖤 پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باس مزه تخم ماهی بده فک کنم یه ماهیایی بود خوزستان تخمشو میخوردیم
وقتی ریپلای میکنی کامنت طرف رو لایک کن ک ریپلایی ک کردی بالا بیاد چون جدیدن بعضی وقتا ت اعلانا میزنی رو پیام میگ حذف شده و ارور میده درصورتیک کامنته پاک نشده و ارور از سمت سایته ،بعضی وقتا سایت فقد لایکا رو نشون میده،اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم
من ک نخوردم ولی ی پسرعمو دارم ک همیشه میره شمال و بازر ماهی گیرا اونم نخورده
😂
هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨
من ک نخوردم ولی ی پسرعمو دارم ک همیشه میره شمال و بازر ماهی گیرا اونم نخورده
خسته نباشی😂
وقتی ریپلای میکنی کامنت طرف رو لایک کن ک ریپلایی ک کردی بالا بیاد چون جدیدن بعضی وقتا ت اعلانا میزنی رو پیام میگ حذف شده و ارور میده درصورتیک کامنته پاک نشده و ارور از سمت سایته ،بعضی وقتا سایت فقد لایکا رو نشون میده،اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم