2777
2789
عنوان

صدای قلبشو شنیدم🥹

131 بازدید | 18 پست

بچه ها من فکر میکردم تازه باردار شدم در حالی که ۷ هفتس!و من نمیدونستم🥹

قلبش هم تشکیل شده و صداشو تو سونو شنیدم😍

ضربان قلبش ۱۲۱ شد؛میگن از روی ضربان قلب هم میشع جنسیت رو فهمید

به نظرتون دختره یا پسر؟

یه لیست مفید هم از سیسمونی بگین نمیخوام چیزای بدرد نخور تو این گرونی بخرم مفید و کارآمد ممنون میشم کمکم کنین مهربونا😍❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از روی ضربان قبش جنسیت مشخص نمیشه اما خیلی مراقب کن سه ماه اول خیلی حساسه شیاف پروژسترون بگیر چند روزی یه دونه بزار 

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

مبارک باشه به احتمال خیلی زیاد دختره

وااای🥹😍خودم خیلی دوست دارم دختر بشه

عروسکای بچگیای خودمو مامانم نو نگه داشته همیشه شوق اینو داشتم که بچه خودم با اونا بازی کنه😍

مبارک باشه ایشالله بسلامتی بیاد بغلت لطفا برای منم دعا کن این روز و ببینم🥰

مرسی ایشالله تو هم همین زودیا مامان بشی

من نمیخواستم راستش حتی میخواستم سقط کنم ولی دلم نیومد هم حرفای کسایی که تو تاپیک قبلیم بودن روم تاثیر گذاشت هم صدای قلبش موقع تپیدن 

با خودم گفتم وقتی خدا میگه میتونی من چرا میگم نمیتونم؟!!

تو هم دعا کن مامان خوبی بشم خیلی استرس دارم

مبارکت باشه عزیزم ی دو دست لباس صفر اگه ریز بود دو دست دو صفر اخرا بارداریت وزنشو چک کن . دو دست سایز یک .  جوراب و پاپوش و کلاه .پتو ‌. ی چند تا پارچه و زیر انداز تعویض . کریر خیلی برای من خوب بود هم میذاشتمش با اون میبردم و می اوردم هم تو ماشین تو اون میخوابید.برس مو. اگه میخوای شیر خودتو بدی الکی هزینه واسه شیسه شیر و پستونک نکن .وان ابم نخر من خریدم الکی اصن استفاده نکردم.حوله حمام 

شیاف پروژسترون چیه؟دکتر چیزی نگفت راجبش

ضد سقط هست جای بچه محکم می‌کنه من ۶ هفته یبار لکه دیدم دکتر داد بهم 

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂