liliz مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 21494 عنوان سوال شرعی زود بیاااین اطفا 266 بازدید | 18 پست من الان رفتمحمام بعد فردا میخوام روزه بگیرماخرش که غسل کردم شک دارم ک گفته باشم غسلم ب چه نیتی مثلا حیض یا هر چی فقط انجام دادم نیت نکردمالان دوباره باید غسل کنم؟ خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅 1403/12/11 | 16:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_جوجه_رنگی عضویت: 1400/12/21 تعداد پست: 1081 نه عزیزم لازم نیست همینکه نیتش تو ذهنت باشه وانجام بدی کافیه آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی
liliz مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 21494 نه عزیزم لازم نیست همینکه نیتش تو ذهنت باشه وانجام بدی کافیه ببین اخه یادم نیست تو ذهنم گفتم یا نهفقط گفتم خدایا غسل میکنم کمکم کن امسال روزه بگیرماما نگفتم این غسل حیض هست مثلانوعشو نمیخواد بگی؟حتی تو ذهنمم نگفتم خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
liliz مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 21494 به نیت غسل که رفتی حمام ؟حتما نباید به زبان بیاد ببین اخه یادم نیست تو ذهنم گفتم یا نهفقط گفتم خدایا غسل میکنم کمکم کن امسال روزه بگیرماما نگفتم این غسل حیض هست مثلانوعشو نمیخواد بگی؟حتی تو ذهنمم نگفتم خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
گلساااااااار عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 25846 ببین اخه یادم نیست تو ذهنم گفتم یا نهفقط گفتم خدایا غسل میکنم کمکم کن امسال روزه بگیرماما نگفتم این ... نمیدونم
_جوجه_رنگی عضویت: 1400/12/21 تعداد پست: 1081 ببین اخه یادم نیست تو ذهنم گفتم یا نهفقط گفتم خدایا غسل میکنم کمکم کن امسال روزه بگیرماما نگفتم این ... به نیت غسل حیض رفتی حموم دیگه نه اشکالی نداره غسلو انجام دادی دیگه؟ آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی
liliz مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 21494 به نیت غسل حیض رفتی حموم دیگه نه اشکالی نداره غسلو انجام دادی دیگه؟ اره من کلا همیشه اخر حموم غسل میکنم میگم ب نیت همه ی غسل هاالان وسواس گرفتماحتمالا الام دوباره برم زیر اب🤦🏻♀️ خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
_جوجه_رنگی عضویت: 1400/12/21 تعداد پست: 1081 اره من کلا همیشه اخر حموم غسل میکنم میگم ب نیت همه ی غسل هاالان وسواس گرفتماحتمالا الام دوباره برم ز ... نه عزیزم غسلت درسته مطمئن باش لازم نیست بری حمام آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی
_جوجه_رنگی عضویت: 1400/12/21 تعداد پست: 1081 سعی کن وسواست هم بزاری کنار اصلا وسواس نداشته باش که خیلی بده خداوند خیلی به ما راحت گرفته نباید سختش کنیم آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی
hapoei عضویت: 1400/10/02 تعداد پست: 20809 نه عزیزم غسلت درسته مطمئن باش لازم نیست بری حمام سلام ی سوال واسه اینکه بخوام روزه بگیرم باید غسل کنم؟ 👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
خانوم_مربی_تعلیقی عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 3852 اگه بعد از حمام به شک افتادی نیازی نیس دوباره بری منآن ماه مغرورم که هیچ پلنگی را یارای رسیدنم نیست
فاطمه_بانو_۱۸ عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 18794 نه عزیزم غسلت درسته مطمئن باش لازم نیست بری حمام سلام منم دیروز همه غسلامو مافی ذمه کردم اوکی هست دیگه ؟ تو تاپیک های من صحبت منفی اکیدا ممنوع❌🤗❄🌨🌧
2002 عضویت: 1397/11/04 تعداد پست: 855 اشکالی نداره غسلت درسته چون به نیت غسل رفتی حموم حتی اگه به نیت غسل حموم بری بعدش یادت نیاد غسل کردی یا نه هم بازم غسلت درسته ونیاز به تمدید نیست