2777
2789

ساکشن غبغب. غبغبم کمه در حدی ک با مزو اوکی شه ولی ساکشن غبغب کامل تخت تخت میشه. همش احساس میکنم با ساکشن غبغب صورت مربعی میشه مخصوصا من ک لپ هم دارم شما نظرتون چیه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساکشن غبغب درد بسیار وحشتناکی داره

خیلی برام عجیبه من خیلی وقته داشتم در موردش تحقیق میکردم

یک نفر نگفت عمل بسیار بسیار وحشتناک و دردناکیه.

حالا میفهمم پزشکا به خاطر منفعت مالی شون نمیگن

ولی کسایی که عمل کردنو نمیفهمم که چرا نمیگن.

بسیار بسیار عمل ه بدیه

نگید پیش ادم بدی رفتم که اینطور نیست 

پیش یکی از گرون ترین و بهترین پزشکای این حوزه رفتم .

و به خودم قول دادم تا جایی که میشه نظرمو زیر پست های مربوط به غبغب بذارم تا ادما اگاهانه انتخاب کنن.

ساکشن غبغب درد بسیار وحشتناکی دارهخیلی برام عجیبه من خیلی وقته داشتم در موردش تحقیق میکردمیک نفر نگف ...

خب پس چیکار میشه کرد به جاش 

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

بیشتر ببینید