2777
2789
عنوان

باردارم و حس میکنم شوهرم داره خیانت می‌کنه😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1445 بازدید | 85 پست
بهش صد بار گفتم میگه تو گوشی با خانواده چت میکنم دوس ندارم از مسائل خانوادگی مون باخبر بشی بین خودمو ...

خب میدونی شک کردن وتهمت زدن باعث میشه اون بیشتر به سمت خیانت بره؟سعی کن رابطه توباهاش قوی کنی وخیالت راحت باشه اتفاقی نمیفته

نه کلا سیم کارت نداشته باشه بزار رو ضبط صدا بزارش اونجا

اووووووو چه حرکتییی

گوشی دوم ندارم حیف 

اما همین گوشی خودمو میذارم سایلنت روی ضبط صدا یه بار که می‌ره بیرون باشه تو ماشین

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فالله خَیرٌ حٰفِظٌ وَ هُوَ أَرحَمُ الراحِمین✨لطفاً برای سلامتی همه ی تو راهی ها یک صلوات بفرستید❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب میدونی شک کردن وتهمت زدن باعث میشه اون بیشتر به سمت خیانت بره؟سعی کن رابطه توباهاش قوی کنی وخیالت ...

دیگه باید تلقین کنم که همه چی اوکیع

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فالله خَیرٌ حٰفِظٌ وَ هُوَ أَرحَمُ الراحِمین✨لطفاً برای سلامتی همه ی تو راهی ها یک صلوات بفرستید❤️

اووووووو چه حرکتیییگوشی دوم ندارم حیف اما همین گوشی خودمو میذارم سایلنت روی ضبط صدا یه بار که می‌ره ...

بهت بیرون ک بود زنگ بزنه بگه چرا جواب ندادی بعدش چی قشنگ فکر کن ک یه وقت خودش نفهمه گوشی برنداره بعدم ک گذاشتی وقتی نبود بشین قشنگ گوش بده

بهت بیرون ک بود زنگ بزنه بگه چرا جواب ندادی بعدش چی قشنگ فکر کن ک یه وقت خودش نفهمه گوشی برنداره بعد ...

مرسی از راهکارت 

امتحان میکنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دیگه باید تلقین کنم که همه چی اوکیع

تلقین بدون قوی کردن رابطه یعنی خودتو به خواب بزنی وفایده نداره بایده در کنار تلقین رابطتت خوب باشه

مردا اگر همه ی اون چه که از زندگی متاهلی میخوان وبگیرن محل سگ به هیشکی نمیدن به جز عده ای بیمار

تلقین بدون قوی کردن رابطه یعنی خودتو به خواب بزنی وفایده نداره بایده در کنار تلقین رابطتت خوب باشهمر ...

فک کنم شوهر من بیماره چون همیشه بهم میگه تو خیلی خوبی از همه لحاظ بعضی موقع ها قدر ات رو نمیدونم

اما الان اینجوری عذابم میده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا فکر میکنی ذات آدما درسته این جمله یک جمله ی کلیشه ای هست ذات خراب اگر بنا به اینه همه ی آدما ذات ...

اینی که شما توصیف کردی یه نوع مریضیه، طرف تنوع طلبه هم زنش و میخواد هم بقیه رو...

مگه همه ی مردها کاملن؟ چرا همیشه زنه ک باید فکرکنه کم گذاشته؟ اگر ب استدلال اشتباه شماست پس خانم ها هم برن خیانت کنن چون کمبودی دارن تو زندگی 

اینا همش ماستمالی کردن خیانت آقایونه

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید
اینی که شما توصیف کردی یه نوع مریضیه، طرف تنوع طلبه هم زنش و میخواد هم بقیه رو... مگه همه ی مردها کا ...

اونی که مدام خیانت میکنه زنشم همه چی تمومه بله اون مریضه ولی اگر کسی فقط یکبار این اتفاق براش بیفته وعمیقا به این باور برسه که اشتباه کرده وتکرار نکنه فرق داره من نگفتم هر کسی تو زندگیش مشکل داره بره خیانت کنه من علمی‌شو گفتم بله خانم ها هم کمبود پول محبت توجه س ک س داشته باشن خیانت میکنن مگه شما از زندگی همه خبر دارین؟

منتها مردها تو این کار راحت ترن برای زن ها یکم سخت تره

اینی که شما توصیف کردی یه نوع مریضیه، طرف تنوع طلبه هم زنش و میخواد هم بقیه رو... مگه همه ی مردها کا ...

وضمنا مردها همشون ذاتا تنوع طلبن در رابطه با خیانت عده ای کم خودشون وکنترل میکنن ومابقی شکلای مختلفی از خیانت وتجربه میکنن در طول زندگیشون