2777
2789

پنج ماهه باردارم شوهرم همش تو گوشیه چت می‌کنه میام کنارش از صفحه می‌ره بیرون و گوشیش رو میذارع کنار.از نظر جنسی خیلی بی میل شده.جدیدا زیاد می‌ره بیرون دیر میاد خونه 

قبلا یه بار بهم خیانت کرده بود خود دختره بهم پیام داد گفت

ناخواسته حامله شدم وگرنه بفکر جدایی بودم

چکار کنم بنظرتون

چطوری ثابت کنم

اگه بتونم ثابت کنم قطعا این دفعه طلاق میگیرم

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فالله خَیرٌ حٰفِظٌ وَ هُوَ أَرحَمُ الراحِمین✨لطفاً برای سلامتی همه ی تو راهی ها یک صلوات بفرستید❤️

با شکم حامله ک نمیتونی طلاق بگیری قربونت برم

بچه هم بدنیا بیاد بازم نمیتونی

بنظرم پیگیری نکن :( فقط خودت داغون میشی قربونت برم

تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

با شکم حامله ک نمیتونی طلاق بگیری قربونت برمبچه هم بدنیا بیاد بازم نمیتونیبنظرم پیگیری نکن :( فقط خو ...

مگه میشه حس کنی یکی دیگه هست و بازم بتونی کنارش زندگی کنی

اون زندگی دیگه جهنمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فالله خَیرٌ حٰفِظٌ وَ هُوَ أَرحَمُ الراحِمین✨لطفاً برای سلامتی همه ی تو راهی ها یک صلوات بفرستید❤️

بچه اولته سعی کن خب رمز گوشیو پیدا کنی یواشکی چک کن

امروز کلی رمز زدم نشد که نشد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مگه میشه حس کنی یکی دیگه هست و بازم بتونی کنارش زندگی کنیاون زندگی دیگه جهنمه

خب اخه شرایطتت الان سخته ☹️چیزی بفهمی هم حداقل تا ۵ ماه دیگ نمیتونی طلاق بگیری

تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...

نمیتونی طلاق بگیری بچه دنیا بیاد میفهمی تو چه مصیبتی افتادی دست تنها ببین واقعااا نمیتونی از پس نوزاد بربیای اگر بتونی باید مدال شیرزنی بهت بدن انقدر سخته به نظرم بیخیال شو حداقل بچه دو سالش شد بعد نسخه شو بپیج

خب چه ربطی داره؟ 

من نمیدونم این عقاید مسخره چیه 

وا بدین بابا

جدا نشو تحقیرو تحمل کن خیانتو تحمل کن اعتیاد طرفو تحمل کن بخاطر بچت

یسری جملات کلیشه ای مسخره

خودتون از همه چی مهم ترید

از خیانتم نگذرید تمام

دیگه بازبون بایدمخشوبزنی اگه شوهره خوبیه ازدسش نده منم باردارم تابعدزایمان واقعاشرایط جسمی خیلی داغو ...

اصلا اعصاب و حوصله زبون ریختن برام نمی‌مونه 

همش ذهنم درگیره حالم ازش بهم میخوره وقتی فک میکنم با یکی دیگس

چطوری با زبون رامش کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40