2777
2789
عنوان

با مشت خیلی محکم زد تو سرم

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 29 پست
اره به سرم زده بود برم اما بچه کوچیک دارم خانواده ام اذیت میشن و غصه میخورن من جز خودم ۳ تا خواهر دی ...

فعلا پاشو برو دکتر حالت بده بعدا به اینام فکر میکنی گلم 

خانوادت اگه بفهمن زدتت ولی بهشون نگفتی بیشتر غصه میخورن 

بچه کوچیکم بزار پیش باباش بالاخره بچه اونم هست وظیفشه که نگهداری کنه وقتی خودش بهت اسیب زده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مرد هستم، این‌نمیدونم چندین تاپیک هست که میخونم که ی مرد همسرش رو اینجور زده،اصلا قابل باور نیست که ی مرد همسرش رو بزنه  حالا به هر دلیلی،تاکید میکنم به هر دلیلی،اینجور زدن ها باید در بیرون از خونه واسه غریبه برای دفاع از حریم خانواده اونم در مرحله آخر هست نه واسه همسرت که یار و همدمته،که انتخاب خودته،که عشقته،واقعا بعد از خوندن این جور تاپیک ها از مرد بودنم خجالت میکشم،تو جنگ بین ایران و عراق شهید دادیم که ناموس مون آخ نگه ولی حالا خودمون ناموسمون رو میزنیم،شرمنده بخدا شرمنده ی دنیا شرمنده!!!

به خدا اگه یک در صد براش مهم باشه

پاشو یه لیوان اب بخور یکم اروم بشی مشخصه حالت بده بعدشم تا صب چندان وقتی نمونده یا بیدارش کن یا صبر کن صبح بشه بهش بگو حالت بده اگه توجه نکرد خودت برو دکتر و به این مسئله جدی فکر کن چون ردفلگه

فعلا پاشو برو دکتر حالت بده بعدا به اینام فکر میکنی گلم خانوادت اگه بفهمن زدتت ولی بهشون نگفتی بیشتر ...

بچه با باباش نمیمونه ول کنم برم رسما بچه رو اواره کردم ۱ دونه بچه دارم

حالا کاری به زدن اون ندارم تو چرا اسم بچه خواهرشو میاری وسط

بچه خواهرش هم سن پسرمونه با اون بازی میکنه اما به بچه خودمون میگه بیا اینو بگیر هی به من میچسبه ..

بچه با باباش نمیمونه ول کنم برم رسما بچه رو اواره کردم ۱ دونه بچه دارم

نمیدونم چی بگممم فعلا باید حال جسمیت اوکی بشه 

بعدشم یه جلسه حداقل برو پیش مشاور خیلی بهت کمک میکنه 

به حرف نی نی سایتی ها گوش نکن الان وارد زندگی خودشون بشی گند در گنده بلد هم نیستن جمع کنن همینایی که تز طلاق. اه اوف راه انداختن مکه شوهراشون امام هستند هیچ وقت دعواشون نشده پس چرا طلاق نمیگیرن  اینا بی سواد و احمق و حسود و بی سیاست هستند خودت زرنگ باش قلق شوهرت پیدا کن نه بهش رو بده که سوارت بشه نه زخم زبون بزن که عصبی بشه   میرفتی یع لحظه بچه رو بغل میکردی الکی میگفتی پسرم اخه تو چقدر شیطونی بابا خسته ست ۵ دقه بعد میبردس میگفتی عشقم یه لحظه با این شیطون بازی کن غذا رو تموم کنم. به خدا اونی که بهت گفته چرا طلاق نمیگیری چرا با این مرد زندگی میکنی زندگی خودش افتضاحه

عزیزم چرا با همچین مردی ازدواج کردی؟

جوابت پست بالا دادم. یعنی شوهرت امام هست پس چرا خودت طلاق نمیگیری تو زندگی مردم اتیش میندازی خدا نشناس 

الان میاد میگه وای نه شوهر من نمیزنه وای فلان اره بابا شوهر تو نمونه ست

پاشو بیدارش کن حالش جا بیاد بیترادب تهش میگه نمیام و اینا توام برو خونه بابات تا بیشتر حالش جا بیاد

از اتیش جهنم بترس اتیش بیار زندگی ها نباشتو بی سواد این نظر رو دادی الان برن پیش مشاور تحصیل کرده و کار بلد مطمعن باش سعی میکنه زندگی شون رو درست کنه نه اینکه مثل یه مشت ادم بیسواد دهنش رو الکی باز کنه 

من مرد هستم، این‌نمیدونم چندین تاپیک هست که میخونم که ی مرد همسرش رو اینجور زده،اصلا قابل باور نیست ...

شرمنده نباش برادر. من اصلاااا منظورم اسی نیست کلی میگم بخصوص خودم رو  زن های الان اصلا سیاست ندارن مدام هم در حال غر زدن و رو مخ رفتن مرد هم با فشار هایی که روش هست بلاخره یه جا طاقتش سر میاد نمیگم زدن درسته. اشتباههه اشتباه ولی ما خانوم ها هم باید سیاست یاد بگیریم بفهمیم کجا چی بگیم یه مقدارش تقصیر خودمونه یه مقدارش تربیت مرد و یه مقدار هم مشکلات جامعه و این وسط زن میشه بی ارزش و بی پناه

شرمنده نباش برادر. من اصلاااا منظورم اسی نیست کلی میگم بخصوص خودم رو زن های الان اصلا سیاست ندارن م ...

قیول کنید اینها همه بهانه است که کتک زدن مردها دارای دلیل بشه وگرنه اصلا و ابدا هیچ دلیلی برای کتک زدن زن توسط مرد موجه نیست(با تاکید بر هییییییچ دلیلی)اگه مشکل هست برای هردونفر هست ولی قوای جسمانی مرد که نسبت به زن بیشتر هست نباید باعث زدن بشه!!با احترام‌به حرف شما!!

از اتیش جهنم بترس اتیش بیار زندگی ها نباشتو بی سواد این نظر رو دادی الان برن پیش مشاور تحصیل کرده و ...

شوهرشه وظیفشه ببره دکتر وقتی زده تو سرش گفتم اگه نبرد برو پیش خانوادت تو خودت تو این موقعیت نبودی ولی من تجربه دارم طرف مونده شوهره رفتارش رو صدبرابر بدتر کرده 

تهشم اگه دقت کنی بهش گفتم اول از لحاظ جسمی اوکی شو بعد برو پیش مشاور