2777
2789
اره الان‌اینی ک زده صابکارم نکنه حسی داره

بعد خودش قبول داره صاحبکارش هیزه که اجزای صورتشو نگاه میکنه میگه باز میگه به نظرتون بهم حس داره

یه تاپیک دیگم الان دیدم که تعطیل شد میگفت هرجا میرم بهم پیشنهاد میدن و نگام میکنن😄

هر انسانی در حال نبرد با دشواری‌های زندگی خودشه،با هم مهربان باشیم و اگر نمیتوانیم حداقل زخم نزنیم.🖤🥀
لزوما اینجوریم نیست !یه نفر به من گفت تو این مدلی هستی ولی وسط ماجرا نبود جدا ...و الان خوشحالم که ب ...

اره من خودمم پیش اومده تاپیک بزنم مثلا یکی این رفتارو میکنه منظورش چیه 

اما بعضیا دیگه یجوری ان واقعا بیا قبول کنیم

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بعد خودش قبول داره صاحبکارش هیزه که اجزای صورتشو نگاه میکنه میگه باز میگه به نظرتون بهم حس دارهیه تا ...

این صابکار و اینا رو من ندیدم تاپیکشو

کاش استارترش فک نکنه با اونم دلش بشکنه

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
بعد خودش قبول داره صاحبکارش هیزه که اجزای صورتشو نگاه میکنه میگه باز میگه به نظرتون بهم حس دارهیه تا ...

خیییلی سم بود😂😂😂

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A                                                  

بیشتر ببینید

منتظر بود بگیم از بس خوشگل و جادابی بهت پیشنهاد میدن😂😂😂

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A                                                  

بیشتر ببینید
اره من خودمم پیش اومده تاپیک بزنم مثلا یکی این رفتارو میکنه منظورش چیه اما بعضیا دیگه یجوری ان واقعا ...

شایدم درست میگید نمیدونم 

الان تاپیکای خودم چه با کاربری الان چه با قبلیم ،از یه نگاه و ...شروع شده و به جهت های مختلف رفته با آدم مورد علاقه ام  ،گاها کنجکاوی بوده حتی از نگاه های دیگران که منظور چی میتونه باشه ولی الان بیخیالشونم ،لزوما نگاه حبیب طورانه نیست ،من همچنان دارم حس میکنم نگاه ها و رفتارای متفاوت بعضیا رو ولی ایگنور میکنم چون مهم نیستن ،من خودم چون کلا دیر میگیرم این مسائل رو 🥴😂اصلا بقیه میگن بهم که فلانی با تو متفاوت و منظور داره و ...لزوما آخه از رو تاپیک نمیشه قضاوت کرد ،نمیشه تمام مطالب و وقایع رو ریخت تو تاپیک ...تلاش میکنم قضاوت نکنم آدما رو ،کار بهتریه ...