2777
2789
عنوان

رهایی از دست موها

70 بازدید | 6 پست

سلام من هرجایی میرم مو به لباس‌هام چسبیده از این موضوع متنفرم و احساس میکنم بقیه هم موها رو میبینن و فکر میکنن نامرتبم اما از پرزگیر استفاده کردم باز هم میچسبن از طرفی همه جا میبینمشون نمیدونم چیکار کنم مثلا می‌چسبند به فرش پتو و... شما چیکار میکنید مو نچسبه؟ میترسم خونه‌م رو شروع کنم مهمون بیاد مو ببینه شما چه راه حلی دارید؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم همینطورامشب هی داشتم از شلوارم مو جدا میکردمصبح پا میشم روی بالشتی مو میبینمحتی موهای ریزی هم که ...

😭 وای نگو من هرجا میرم مو میبینم وسواس گرفتم غذا هم درست میکنم همه ش استرس دارم نمیدونم چیکارش کنم این همه برای چیه؟ نمیدونم بقیه چطوری مشکل مو ندارن😭😭

😭 وای نگو من هرجا میرم مو میبینم وسواس گرفتم غذا هم درست میکنم همه ش استرس دارم نمیدونم چیکارش کنم ...

تو همین سایت روزی ۳۰ تا تاپیک راجع به ریزش مو میبینم

خیلیا این مشکلو دارن

من مشکل داخلی هم نداشتم نمیدونم این بدبختی از کجا میاد

تو همین سایت روزی ۳۰ تا تاپیک راجع به ریزش مو میبینمخیلیا این مشکلو دارنمن مشکل داخلی هم نداشتم نمید ...

احتمالا بخاطر استرسه البته من موهام رو شونه میکنم میریزه اونها رو هم جمع میکنم نمیدونم این همه از کجا میان