2777
2789
به نظرم زوده مگه اینکه سراسری نخای حتما من پارسال سراسری میخاستم با بچه این سن نشد بخونم اصلا کمکی هم نداشتم که روش حساب کنم.اگه بشه امسال که بزرگتر شده شاید بخام دوباره شرکت کنم
آدرس سایت فروشگاه گل اندام : http://golandam.net/ فروش انواع لباس خواب و لباس زیر برندهای معروف و اصل ترکیه : NBB / YENIINCHI / X-LAYDY / BELLADONNA . آدرس کلوپ : http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=18606
من دخترم پارسال 3ماهش بود که شروع کردم به خوندن از روزی 2 ساعت شروع کردم تا به 6 ساعت رسوندم اونم 2ماه اخر.خدا رو شکر نتیجش رو هم گرفتم
واسه دخترم دی وی دی های بیبی انیشتین رو گرفتم مینشوندمش روی تابش کنار خودم اون برنامشو نگاه میکرد منم درس میخوندم
البته همسری هم با رییسش صحبت کرده بود یکمی زودتر می اومد خونه و کمکم میکرد
اگر می خواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ دهد؛ باور محال بودنش را عوض کن...
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه چیزی هم بگم
خواستن توانستنه فقط کافیه بخوای و واسش تلاش کنی
الان که دخترم بزرگتر شده میبینم واقعا نمیتونسم الان باهاش درس بخونم
همین سنی که نینینت داره بهترین سن هست چون نه تکون میخوره نه ورجه وورجه میکنه
اگر می خواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ دهد؛ باور محال بودنش را عوض کن...
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
کسی از ارشد دانشگاه علمی کاربردی اطلاعی داره؟

کی هست ؟

چه رشته هایی داره؟
زندگی من زیباست ، آرامش و سلامتی و ثروت در زندگیم موج می زند ((خدایا همه اینها را برای دوستانم هم آرزو می کنم )). سپاسگزاااااااااااارم .
مامان یه گل عزیز

منم کارمند بخش دولتیم

می دونی کی آزمون داره و یا چطور باید باخبر بشم؟
زندگی من زیباست ، آرامش و سلامتی و ثروت در زندگیم موج می زند ((خدایا همه اینها را برای دوستانم هم آرزو می کنم )). سپاسگزاااااااااااارم .
بنظر منم بچه این سنی درس خوندن راحته چون ورجه وروجه نداره اگر بزاری برای سال بعد پشیمون میشی من دخترم 18 ماه شه همین که کتابهارو باز میکنم درس بخونم میبینم همه خط خطی شدند اصلا هم علاقه ای به تلویزیون نداره
“أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَکْشِفُ السُّوء” خدایا خواستار شفای تمام مریضها هستم
کسی از ارشد دانشگاه علمی کاربردی اطلاعی داره؟

کی هست ؟

چه رشته هایی داره؟
سلام
منم تصمیم گرفته بودم درس بخونم
مخصوصا رشته ای که انتخاب کردم بسیار مورد علاقه ام هست و از خوندن درسهاش لذت می برم

دلم یم خواد کلی وقت اضافی داشتم که درس بخونم
اما دختر من هم 18 ماهش و اصلا نمی ذاره درس بخونم..یک چند روزی تصمیم گرفتم از خوابم کم کنم(گرچه همین الان هم خوابم کم هست)

دیدم سرم حسابی درد می گیره نه تنها درس نمی خونم بلکه با دختر م هم بد اخلاقی می کنم
تصمیم گرفتم از الان روزی یک ساعت درس بخونم واسه سال دیگه

اما راستش دلم خیلی سوخت یک جورایی هم از دست دخترم شاکی هست..آخه رشته را خیلی دوست دارم و اشتیاق شدیدی دارم واسه خوندن

به نظر شما چیکار کنم..خیلی خیلی ناراحتم

بهترین جای جهان،فرصت آغوش توست
توی این سایت ما از تمام دانشگاه های کشور و خارج از کشور هر کی پایان نامه.مقاله.جزوه دانشگاهی.طرح توجیهی و گزارش کارآموزی و... داره رو با قیمت خیلی ارزون قراردادن شما هم می تونید در هر رشته ای که هستید از این منابع استفاده کنیدو اگر مایل باشید شما هم مقالات و پایان نامه ها و... رو با قیمت دلخواه بذارید ما برای شما تبلیغ می کنیم و از این طریق کسب در امد کنید., و یا می توانید به عنوان بازاریاب مطالب و لینک های ما رو در داخل وبلاگ های خود قرار داده و درامد قابل توجهی داشته باشید برای اطلاعات بیشتر مراجعه کنید

برای دانلود

http://dl.xco.ir

برای ثبت نام

http://dl.xco.ir/bazaryabi?id=561
2810