2777
2789
عنوان

ژن خوبی که ارث بردی چیه😍

| مشاهده متن کامل بحث + 43638 بازدید | 1650 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

به نظرت این همه شکم پهلو و قیافه های معمولی که ما می‌بینیم کیا هستن😔😂

منو تو ایم؟😂😂😂

خدایا بابت همه چیزایی که به صلاحمون نبود و نشد، شکرت... حتی اگه غر زدیم... حتی اگه براش گریه کردیم... و حتی اگه ازت شاکی شدیم... 💝🦩✨🌛

چون از نظر من اینجور چیزا ارثیه بقیه چیزا اکتسابی و انتخابیه

اتفاقا به نظر من ژنتیک رو خیلی چیزا تاثیر داره ، مثل خلق و خو ، هوش ، ابتکار عمل ، حتی دستپخت و علائق 

صدام خیلی خوبه و به صورت ارثی بدون کلاس رفتن میتونیم خیلی زیبا قران رو ترتیل بخونیم ...عمه هام ...عموهام ...بابام ...داداشم ...هممون همین ژن رو داریم 

و نقاشی و هنرمون هم خوبه ...بابام و عموم فقط با تمرین بدون اینکه کلاس خط و نقاشی برن به صورت خطاطی مینویسن ...منم خطم و نقاشی و هنرم خوبه ...

فقط ناامیدنیستم ومنفی صحبت نمیکنم همینظاهری تانوجوانی مژه هاوموهای خوبی داشتم که ریخت والان به زورما ...

چه مدته ک ماینوکسیدیل استفاده میکنی؟

راسته ک میگن بعد یه مدت بدن به اونم عادت میکنه و دوباره ریزش برمیگرده ؟

رشد مجددم داشتی؟

من خیییلی دچار کم مویی شدم در واقع دیگه مویی ندارم    

عاشق دلیل تعلیقمم 🌈 همون ماهاگونی سابقم❤️

هیچییییییی ..موهام کم پشت اصلا رشد نداره ..لاغر .چوب کبریت ام ...پوستمم سبزه ...دماغم داغون پوستم ک پر از خال ...فقط سر زبون دارم همین ...پشت تلفن عاشقم میشن تا خودمو میبینن فرار میکنن 😁

سلام دوستای خوبم ..امیدوارم امسال سال ارزوهاتون باشه 🤲🏼🌷...خدا جونم من دیگ خسته شدم از بس صدات زدم .ساکت مشینم تا خودتت دس بکار بشی ....میکن ب زمان بندی خدا شک نکن .خدا جونم زمانش گذشته ها حواست نیس 🤕

بیشتر ببینید