2777
2789
عنوان

بچه های کنکوری بیاین انگیزه بدم بهتون🌈🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 2314 بازدید | 167 پست
اخه خیلیا بهتر از منن من خودم فرزانگانم ولی چه بسا اگر قبول نشم نمیتونم سرمو بلند کنم و واقعا شرایط ...

نه اینجوری فکر نکن و چه بسا تو از خیلیا بهتری 

نصف شرکت کننده ها سیالشکرن

الکی به خودت استرس نده

تو اگه تلاش کنی قطعا نتیجه میبینی

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید
رفرنس معرفی کرده خیلی سخته که واسه شروع🤔

اره اما خودشونم کنارش جزوه دادن همراه اون پیش میریم

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اره اما خودشونم کنارش جزوه دادن همراه اون پیش میریم

موفق باشی عزیزم❤️

درد من حصار برکه نیست                                                              درد من زیستن با ماهیانی است             که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده 💔🕊                freedom#  
موفق باشی عزیزم❤️

ممنونم شماهم همینطور💞

بیشتر ببینید
نه اینجوری فکر نکن و چه بسا تو از خیلیا بهتری نصف شرکت کننده ها سیالشکرنالکی به خودت استرس ندهتو اگه ...

اخه میدونی چیه الان تو منطقه ما کلی ادم با تراز 6500 به بالا هست اونا میرن دانشگاه تاپ ولی من چی اصن نمیدونم پزشکی میارم یا نه بعد این نهاییای دوازدهم خدا میدونه شاید سختن بخدا دارم دیوونه میشم اخه حتی الان نیم سال اول دوازدهم اصن یادم نیست اینقدر میترسم که دلم میخواد بمیرم فقط

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

مرسیییی عشقم 😍😍🥺نیاز داشتم

من از الان برای عمومی بخونم میتونم بنظرت ؟

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

بیشتر ببینید

نیاز داشتم به این تاپیکت:)🤍

مرسی💖

منم چندماهه شروع کردم،ولی شروع جدیم 1اسفند بود

میدونم میتونم موفق شم و اسفند سال دیگه بیام به بچه های کنکوری انگیزه بدم🤍

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر بدونی با تاپیکت چقدر حالم خوب شد 

یعنی منم میتونم ؟

کجا قبول شدین؟ رتبتون حدوداً چقدر بود؟

البته من خیلی‌ وقته شروع کردم و می‌خونم اما همش عقب میمونم یا مثلاً نتیجه آزمونام خیلی‌ دلنشین نیست 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

.بچه ها هیچی نشد نداره تو میتونی دوماه خون گریه کنی وبعد نهایی که حدوا دوما طول بکشه تا بعد خرداد قطعا پزشکی هم میاری 

پس چیزی نشد نداره بستگی به تلاش فراوان وذهنیت تو داره 

من دیرم که میگممممم 

مرسیییی عشقم 😍😍🥺نیاز داشتممن از الان برای عمومی بخونم میتونم بنظرت ؟

اره عزیزم چرا که نه فقط سعی کن بعد عید ساعت مطالعتو افزایش بدی

بیشتر ببینید
نیاز داشتم به این تاپیکت:)🤍مرسی💖منم چندماهه شروع کردم،ولی شروع جدیم 1اسفند بودمیدونم میتونم موفق ش ...

ای جانمممم معلومه که میتونی فقط ول نکنننن الان همه ناامید شدن اونی برندس که ادامه بده

بیشتر ببینید