2777
2789
عنوان

داستان زندگی من واقعی اما ترسناک

| مشاهده متن کامل بحث + 31727 بازدید | 531 پست

سلام لطفاً میشه راهنماییم کنید 

چندسال پیش ک من بچه تر بودم پدرم مارو ول کرد رفت روستای خدشون چند مدت قبل از این که پدرم بره خواهر پدرم اومد خونمون و لباس مادرمو گرفت بعد از این تو دورانی که پدرم رفته بود مادرم خیلی گریه میکرد و پیش دعا نویس رفت و رفت قبرستون... بعد از شیش ماه پدرم نمی‌دونم چی شد برگشت و ما از شهر مادرم رفتیم ی شهر دیگه و چندماه اونجا زندگی کردم و مادرم کلا از موقعی ک جابع جا شدیم اصلا کار نمی‌کرد همش می‌خوابید یا حرکات عجیب غریب داشت و از همون موقع بردیمش پیش دکتر اعصاب روان بعضی از قرصا تا چند هفته خوب بودن ولی بعدش نه تا اینکه باز جابع جا شدیم رفتیم روستای پدرم مادرم روز به روز بدتر میشد و هنوز هم حالش بده و پدرمم تو ماشین و تو خونمون دعا پیدا کردیم و یدونه قفل مادرم همش تو خونه میگه دارم خفه میشم 

هم میخوابع کار نمیتونه کنه و این انرژی منفی و استرسشو هم ب من منتقل می‌کنه مادر من آدم خیلی پرتلاش بود خیلی کار میکرد یهویی زندگیمون ژیرو رو شد و واقعا نمی‌دونم چیکار کنم 

نمی‌دونم واقعا بیماری اعصاب داره یا گرفتار عجنه شده 

قبلا ب این فکر نمی‌کردم ولی تازگیا ب فکرم خطور می‌کنه 

همه میگن مشکل اعصاب روان داره و کلی هم قرص اعصاب اینا میخوره موندم چیکار کنم 

نسخ یه خوشحالی از ته دل!🙂
سلام لطفاً میشه راهنماییم کنید چندسال پیش ک من بچه تر بودم پدرم مارو ول کرد رفت روستای خدشون چند مدت ...

🥲و اینم بگم ی دعا نویس به مامانم گفت رفتین قبرستون اجنه از رو موهاتون رد شده 

نسخ یه خوشحالی از ته دل!🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلم میخواست امشب فقط بشینم و بنویسم واقعا حس نوشتن و از دست دادم 

کاش میشد آدما انقدر زود قضاوت نکنن 

مثل اکثر آدم هایی که وقتی اومدم از دردم گفتم ،میگفتن برو ایمانتو قوی کن و نماز بخون و و و 

در حالیکه حتی نمیپرسیدم چطور آدمی هستم 

فک میکنین اینطور بلاها فقط سر آدم هایی میاد که حجابشون ضعیفه و نمازشون قضا و روزشون خورده شده 

نه من هیچکدوم اینا نبودم 

و طلسم حتی سر خود پیامبر هم اومد و روش تاثیر گذاشت 

این مشکل یه درس خیلی بزرگ بهم داد و اون این بود واقعا دبنداری یه انسان چیزی بین خودش و خداش هست و لازم نیست پزشو به بقیه بده ،برای مرپم کافیه شپا انسان درستی باشی تو این قضیه مسلمون بی دین و بی دین با وجدان زیاد دیدم 

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

تاپیک و قفل نمیکنم کاربرایی که فک میکنن دروغه و از سربیکاری اومدم اینجا چرت و پرت مینویسم گزارش بزنن بترکه 

اینطوری منم از نوشتن ادامش راحت میشم 

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

دلم میخواست امشب فقط بشینم و بنویسم واقعا حس نوشتن و از دست دادم کاش میشد آدما انقدر زود قضاوت نکنن ...

وای تو رو خدا بنویس

به چرت و پرتای بعضیا اهمیت نده بابا

ما نگوییم بد و میل به ناحق نکنیم 
عزیزم میشه پیام منو بخوری

خوندپ عزیزم با چیزایی که پیدا کردی احتمالش هست طلسم باشه 

ولی من اگه راهکار بلد بودم فکری به حال خودم میکردم 

خدا نگذره از کسی که با زندگی مردم اینکارو می‌کنه 

کسی که تیر میزنه به قلبت و درجا میکشتت هزار بار شرف داره به کسی که طلسن میگیره برات و زنده زنده قبرت میکنه 

اونم هررپز و هرروز 

بارها آرزو کرده بودم کاش سرطان داشتم ولی اینطور نبودم 

به خدا خستم خیلی خسته 

خیلی عجیبه

چرا برای مایی که اصلا به جن فکر نمیکنیم این اتفاقات نمیفته؟ 

اما شمایی که کلا توی حس و حال و فضای اجنه و داستاناشید بیشتر براتون اتفاقای عجیب میفته

من داستانتون رو تا صفحه 2 خوندم، ب نظرم اتفاقایی که براتون تا اینجاش افتاده بود چیزای معمولی بود که برای هرکسی اتفاق میفته اما شما به اجنه نسبتش دادید

حالا الله و علم

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

تاپیک و قفل نمیکنم کاربرایی که فک میکنن دروغه و از سربیکاری اومدم اینجا چرت و پرت مینویسم گزارش بزنن ...

عزیزم بگو ادامشو ماها واقعا کنجکاویم  این همه آدم میایم سر میزنیم ببینیم چیز جدید نوشتی یا نه بعد تو به حرف دو نفر میخوای ول کنی

دلم میخواد ساعت ها با یکی حرف بزنم بدون اینکه یادش بمونه چی گفتم😔
خوندپ عزیزم با چیزایی که پیدا کردی احتمالش هست طلسم باشه ولی من اگه راهکار بلد بودم فکری به حال خودم ...

اسی بیخیال بقیه بزار هر چرتی میخوان بگن کسی ک اعتقاد تداره نمیاد مگر هدفش زر زدن باشه تو بنویس اینجا ماها می‌خونیم ملی هم خواننده خاموش داری من هر روز چند بار چک میکنم ببینم ادامش گفتی یا ن لطفا بنویس و بگو الان در چ حالی هنوز گرفتاری یا خوب شدی

خوندپ عزیزم با چیزایی که پیدا کردی احتمالش هست طلسم باشه ولی من اگه راهکار بلد بودم فکری به حال خودم ...

اسی لطفا ول کن هرچی هر چرتی میخواد بگه تو بنویس ادامشو حتی ارزش نداره بخوای ناراحت شی 

الان کپی از جایی باشه به من چی میرسه اینجا بنویسم این همه مدت دارم مینویسم نه قصدم پربازدیدی بوده نه ...

این حرفو نزنید بهشون این خانم ی خانم با شخصیت و مومن هستن که معلوم نیست کدوم از خدا بی خبری این بلارو سرشون آورده من درکش میکنم چون با گوشای خودم از اطرافیان نزدیکم عینن اینارو شنیدم امیدوارم این بلا سرکسی نیاد چون همین طور ک استارتر گف وادار میکنن خودکشی کنن حتی جلوتر به استارترم گفتم اون اقواممون دیگ میخواست خودکشی کنه در هرصورت امیدوارم استارتر زودتر حالش خوب بشه به زندگی برگرده ولی توهین به شخصیتش نکنید چون ما ازش خواستیم ادامه اشو بنویسه❤️