2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید باردارم شوهرم کتکم زده

| مشاهده متن کامل بحث + 8390 بازدید | 170 پست
وای چرا اینجوری صحبت میکنید،،،،،، طرف شوهرشه ها،،،،

خب وحشیه شوهرش باشه 

مرد وحشی بهتراز این نمیشه حرف زد باهاش

اگه شما مسلمان واقعی دیدی هیچ وقت از روی ظاهرش متوجه نمیشی چجور آدمیه.چون هیچ وقت برای ظاهر کاری رو انجام نمیده.پس تماما ریا و ظاهر فریبه.برای رسیدن به منافع مادی دارن این کارها رو انجام میدن.شما مومن واقعی رو نمیبینی ی جوری راه بره که همه بفهمن داره میره وضو بگیره نماز بخونه اما تا دلت بخواد کسایی رو میبینی که جار میزنن و به همه اعلام میکنن که ببین من نماز خونم...    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما که میگی آه نداره باناله سودا کنه چطوری پس دو تا ماشین و باغ و .....بعدشم فکرکنم بقول خودت تو دور ...

عزیزم کلی هم زمین داره یه مغازه وسط شهر داره..فعلا یکماهی میشه نقدا پول نداریم..

من موندم اخه چرا بای خودت شانت انقد پایین بیاری ک بزنه تورو؟ مردک وحشی! ناز کن براش هی بگو اینجای ...

ناز میکنم و بدجورم ناز میکشه..خودمم هنگ کردم با رفتار امروزش

نه بابا اه نداره با ناله سودا کنه پولش کجا بود

ببین عزیزم مردا وقتی بی پولن هم اعصابش خرد میشه مث شوهرمن که یه روز فروش خوب نداشته باشع نمیشه باهاش حرف معمولی زد

یه توپ دالم قلقلیه ابیو نالنجیه بیست ونه...😀😀😀تعجب کردی؟!منم کردم شعریه که برادرزاده گوگولیم میخونه...خواهشن بیسته نهش توک زبونی تلفظ بشه 💋💋❤❤

خب دیگه زیادی ناز کردی حرصش دراومده  کلا تعادل برات تعریف نشده انگار

اگه شما مسلمان واقعی دیدی هیچ وقت از روی ظاهرش متوجه نمیشی چجور آدمیه.چون هیچ وقت برای ظاهر کاری رو انجام نمیده.پس تماما ریا و ظاهر فریبه.برای رسیدن به منافع مادی دارن این کارها رو انجام میدن.شما مومن واقعی رو نمیبینی ی جوری راه بره که همه بفهمن داره میره وضو بگیره نماز بخونه اما تا دلت بخواد کسایی رو میبینی که جار میزنن و به همه اعلام میکنن که ببین من نماز خونم...    
چه ادمای حیوونی پیدامیشن

حيوونا كه جنس ماده حامله ميشه كلي هواشو دارن تو خيلي حيوونها حتي نر با دهان خودش غذا ميذاره دهن جفتش كه جفتش دنبال غذا پيدا كردن نره

والا من هر چي نگاه ميكنم حيوونا از انسانها بهتر زندگي ميكنن

هر چي نامرديه دروغ و نيرنگه بلا نسبت بعضيا از همين  انسان بوجود مياد

شوهر اين خانم استارتر اندازه حيوون هم نيست اتفاقا

حيوونها هم جفتشون حامله  بشه دركش ميكنن

زن حامله بخاطر تغيير هورمون ممكنه اختلالات رفتاري پيدا كنن زود خسته بشن يا كمي عصبي بشن

ديگران بايد زن حامله رو درك كنن مخصوصا شوهر

استارتر عزيز وقتي شوهرت اين قدر بي ادبه و بي منطق. باهاش كل كل نكن بحث نكن  نزار با كتك زدنش به تو و بچه ات اسيب بزنه

اره ارواح عمش..الان پیش دوستش رفت حتما..حالا هر گوری هست مهم نیست..میگم چیکار کنم..برم بیماریستان خی ...

اره برو هرچند بعید میدونم چیزی باشه ولی باز برو خیالت راحت شه

خیابان پر است از آدم هایی که عطر تورا زده اند اما بوی تورا نمی دهند...

عزیزم هنگ کردن نداره،،،، خب دندون دردش حتما خیلی بد بوده،،، چجوریه ما هروقت پریودیم شوهرامون باید درکمون کنن، ولی وقتی اونا درد ومرض دارن دوباره اونا مارو باید درک کنن، عجبا،، خب اون درد داشته شما کل کل کردی،، اون کنترلشو از دست داده ووووووووو،،، البته باید اینکارو نمیکرد،،، ولی خب هرکسی یجوریه،،، خوبه خودت داری میگی هیچوقت اینجوری نبوده،،، الان بخاط همین هنگی،،، حالا از سر ناراحتی اومدی تاپیک زدی وبخاطر حرکت شوهرت اجازه دادی هرکسی هرجوری دوست داره متلک بار شوهرت کنن، وافعا دوست داری این مدلی؟ اون شریک زندگیته وبابای بچت،،،،،، دوست داشتی شوهرت اینو یجا مطرح کنه وازت بدی بگه وبقیه جرات اینو داشته باشن هزار تاحرف بارت کنن؟