از دیشب میگفت دندونم درد میکنه اخم داشت..منم گفت سر به سرش نزارم یه وقت دعوا نشه ساعت شش ونیم غروب خوابیدم تاصبح..الان ک بیدارشدم گفت صبحونه رومیخوری ظرفا رو جمع کن..گفتم من دارم لباس پهن میکنم بیست تا دست ندارم ک
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ن نرو شاید ناراحت شه که چرا تنهایی و بدون اجازه رفتی اگه واقعا نی نی تکون نمیخوزه بخودش زنگ بزن بگو خوب نیستی بیاد ببرت
وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
عزیزم اگه واقعا حالت خوب نیست برو دکتر حتما, البته قبلش به شوهرت حتما بگو, از کتک و دعوا حرفی نزن, بگو حالم خوب نیست میخوام برم یه چک کنم پیش دکتر
چه خوب میشد...افتخار آدما به این نباشه که هیچ کس حریف زبون من نمیشه...کاش به این افتخار میکردن که هیچکس حریف شخصیت من نمیشه!!!! الهی قمشه ای (آسمان ابری نیست یعنی من حالم خوبه یعنی به اتفاقات بد اطرافم بی توجهم, یعنی سعی میکنم خوب باشم یعنی سعی میکنم خوش بین باشم................ )
الان باردارید حساس تر از قبل شدید منم این روزا رو گذروندم, حتما شوهرتون به خاطر دندونش عصبی بوده آرامشتو حفظ کن به نی نی خوشگلت فکر کن, تا بعدن درباره ماجرای امروز با شوهرت حرف بزنی نی نی واجب تره چون تمام حس و حالتو میفهمه
چه خوب میشد...افتخار آدما به این نباشه که هیچ کس حریف زبون من نمیشه...کاش به این افتخار میکردن که هیچکس حریف شخصیت من نمیشه!!!! الهی قمشه ای (آسمان ابری نیست یعنی من حالم خوبه یعنی به اتفاقات بد اطرافم بی توجهم, یعنی سعی میکنم خوب باشم یعنی سعی میکنم خوش بین باشم................ )
حالم خوبه..نی نی هم مدام داره لگد میزنه..واسع ترسوندنش میگم
اگه فکر میکنی روش تاثیری داره برو ولی اگر یک درصد احتمال میدی شایییییید اهمیتی نده این کارو نکن چون اگر محل نزاره اعصابت داغونتر میشه, الان برو یه چیز شیرین بخور حتما
شما که میگی آه نداره باناله سودا کنه چطوری پس دو تا ماشین و باغ و .....بعدشم فکرکنم بقول خودت تو دوران بارداری خیلی نازتوکشیده یکم پر توقع شدی حالاهم اگه واقعامیدونی بدجور زدن وخطرناکه برو بیمارستان ولی اگه فقط یه پشت دست زدنه بشین خونت
برای همسایه ات نور آرزو کن بیشک حوالیت روشنتر میشود
چقد مردای اینجوری گو هستن هنوز نسلشون کنده نشده و این خیلی بده
اگه شما مسلمان واقعی دیدی هیچ وقت از روی ظاهرش متوجه نمیشی چجور آدمیه.چون هیچ وقت برای ظاهر کاری رو انجام نمیده.پس تماما ریا و ظاهر فریبه.برای رسیدن به منافع مادی دارن این کارها رو انجام میدن.شما مومن واقعی رو نمیبینی ی جوری راه بره که همه بفهمن داره میره وضو بگیره نماز بخونه اما تا دلت بخواد کسایی رو میبینی که جار میزنن و به همه اعلام میکنن که ببین من نماز خونم...