2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید باردارم شوهرم کتکم زده

| مشاهده متن کامل بحث + 8390 بازدید | 170 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم..یه وانت داره صبح ساعت هفت باهاش میره باغ ک نهال داره..اما امروز لباسای گرونش رو پوشید با ام ...

رفته واسه منت کشی از تو از یه پاساژ لوکس یه کادوی لوکس بخره

تیکر تحویل سال 97           
شوهر من ک هیچی نمیگه انگار لال مادر زاده دیشب دیدم داره تو گوشیش بازی میکنه موقع خواب گفتم پاشو برو ...

وای چه بد من شوهرم شوخه دونفری اندازه ده نفر سروصدا داریم

I am a queen because I have a cute mad king
رفته واسه منت کشی از تو از یه پاساژ لوکس یه کادوی لوکس بخره

اره ارواح عمش..الان پیش دوستش رفت حتما..حالا هر گوری هست مهم نیست..میگم چیکار کنم..برم بیماریستان خیلی میترسه..برم؟

اره بابا هر وقت خواسته نه نگفتم..یعنی هروقت خواسته نه نگفتم بخدا..خیلی هم داغه مراعات منو نمیکنه اما ...

ایشالا امشب دوباره میاد سمتت آشتی میکنین

ازین ضعفش استفاده کن

I am a queen because I have a cute mad king
دو سه روز پیش احیانا خونه مامانش نبوده تنهایی؟؟؟؟!! 🤔

اره دیروز ک باغ بوده،مامانش هم اونجا بود..منم ورزش بارداری..مامانش رو رسوند بعد اومد دنبال من..فک کنم مامانش دربارم بد گفته

اره دیروز ک باغ بوده،مامانش هم اونجا بود..منم ورزش بارداری..مامانش رو رسوند بعد اومد دنبال من..فک کن ...

ممکنه، شوهر من هرموقع یهو اینجوری میشه میفهمم از جایی پر شده!!!!!! 😐

با توهین و تشر و توسری کی گفته که مردی؟!!!