2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید باردارم شوهرم کتکم زده

| مشاهده متن کامل بحث + 8390 بازدید | 170 پست
بعدش گفتم فقط من صبحونه نخوردم توهم خوردی،تو جمع کن..گفت زر زر نکن بیا جمع کن..گفتم حرف مفت نزن بیشع ...

وقتى عصبانيه سر به سرش نبايد بزارى

آخه خدايى دندون درد بدجورى رو روان آدمه

گفت سفره رو جمع كن ميگفتى باشه ميام

ولى در هرصورت حق نداره دست روى زن بلند كنه اونم زن باردار😠

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتى عصبانيه سر به سرش نبايد بزارى آخه خدايى دندون درد بدجورى رو روان آدمه گفت سفره رو جمع كن ...

سلام ویولت عزیز،آی یو آی کردی چیشد آخر؟گرفت؟؟؟

خدایا شکرت که منم مامان شدم،التماست میکنم همه اونایی که نینی ندارن دامنشونو سبز کن،الهی آمییییییییییین.
مگه شوهرت بعد از صبحونه خوردن سر کار نميره

الان میدونم نرفته..هیچوقت اینجوری نبود..چون باردارم همش خوب برخورد میکرد امروز انگار تو چشاش خون بود دلش میخواست لهم کنه

وقتى عصبانيه سر به سرش نبايد بزارى آخه خدايى دندون درد بدجورى رو روان آدمه گفت سفره رو جمع كن ...

نه رابطمون خیلی خوبه..از دیشب انگار سگ شده بود..چند روزه زیاد قدرمو نمیدونه..عین حمال نشستم با این شکم کل خونه رو ردیف کردم الان بیا و ببین

اول که گفت جمع کن با چه لحنی گفت ؟

دیشب شام خورد ؟

درسته شما حامله ای نباید صداشم روت بلند کنه چه برسه دستشو 

ولی شاید یکمم ازش غافل شدی بهش توجه نداری

برا دندون دردش بی توجه بودی؟

دندون درد خیلی بده 

میره سر کار ؟ قبلا سفره رو اون جمع میکرد یا شما ؟ چرا از سر صبح یکی بدو کردین ؟

من باشم قهر میکنم صحبت نمیکنم  دیگه باهاش حتی ممکنه برم خونه ی مامانم اینا چون دستشو روم بلند کرده .. اما شمام یکم فکر کن ببین چیزایی ک گفتی درسته ؟ چرا فحش میدین آخه 😧 .. مثلا دارین تو روی هم نگاه میکنین زندگی میکنین... 

درسته نمیشه قضاوت کرد ولی با گفته های شما هر دوتون مقصرین تا حدودی شوهرتون بیشتر که کنترلشو زیادی از دست داده

🙇
الان میدونم نرفته..هیچوقت اینجوری نبود..چون باردارم همش خوب برخورد میکرد امروز انگار تو چشاش خون بود ...

شاید دندون درد به مغزش فشار میاورده چون عصبای دندون خیلی قویه

تیکر تحویل سال 97           
الان میدونم نرفته..هیچوقت اینجوری نبود..چون باردارم همش خوب برخورد میکرد امروز انگار تو چشاش خون بود ...

عزیزدلم حتما براش مشکلی پیش اومده یا این که گرفتاری چیزی داره

خدایا شکرت که منم مامان شدم،التماست میکنم همه اونایی که نینی ندارن دامنشونو سبز کن،الهی آمییییییییییین.