2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید باردارم شوهرم کتکم زده

| مشاهده متن کامل بحث + 8390 بازدید | 170 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من نمیدونم وقتی رابطتون کاملن خوب نیس چرا بچه دار میشید یه بچه رو هم بدبخت میکنید

کجای دنیا نوشته بچه دار شو شوهرت درس میشه؟همتونم این فکرو دارید

خدایا همیشه دستامو بگیر...خودت میدونی ولم کنی مث شیشه میفتم تیکه تیکه میشم...
من نمیدونم وقتی رابطتون کاملن خوب نیس چرا بچه دار میشید یه بچه رو هم بدبخت میکنید کجای دنیا نوشته ب ...

کی گفته رابطمون خوب نیس؟وقتی تایپیک رو از اول نمیخونید لطفا قضاوت نکنید..ای بابا..میگم هر وقت از سرکار میاد تا کمر خم میشه برام دستمو میبوسه بهم تو کارای خونه کمک میکنه ناز خودمو بچم رو میکشه،هر وقت غذا درست نکنم با جون و دل از بیرون غذا میگیره..ای بابا رابطمون خوبه فقط از دیشب اینطوری شده..اعصابم بیشتر خورد کردید

کی گفته رابطمون خوب نیس؟وقتی تایپیک رو از اول نمیخونید لطفا قضاوت نکنید..ای بابا..میگم هر وقت از سرک ...

پس شوهر به این خوبی،حیف نیست یه جور درموردش صحبت کنی که بقیه بهش بی احترامی کنن

ناز میکنم و بدجورم ناز میکشه..خودمم هنگ کردم با رفتار امروزش

شاید واسه بیپولی حالش خرابه بعدم اینقدر شوهرت نازتو کشیده شمانمیتونستی یه امروز یکم صبورباشی اگه فقط بخوابم به تایپیکت نظر بدیم که کاملا یک طرفه به قاضی رفتی و راضی مسلما برمیگردی البته دست بلند کردن اصلا کار درستی نیست البته شاید کم کم به اینجا برسیم که حالا نزد فقط یک کوچولو زد پشت دستم

برای همسایه ات نور آرزو کن بیشک حوالیت روشنتر میشود 
کی گفته رابطمون خوب نیس؟وقتی تایپیک رو از اول نمیخونید لطفا قضاوت نکنید..ای بابا..میگم هر وقت از سرک ...

شاید از کارش اومده بیرون یا مشگل کاری پیش اومده 

رفتارش به نظرم این طورمیگه 

آفتاب به گیاهی حرارت می دهد که سر از خاک بیرون آورده باشد
نمیدونم چی بگم بخدا

اگه خیلی این زندگی برات مهمه برگرد کامنتای قبلی رو هم بخون ببین چه چیزایی درمورد شوهرت گفته شده،، آیا واقعا اگه باهام آشتی کنید خودت دلخور نمیشی که خودت باعث شدی بقیه درمورد شوهرت راحت نظر بدن،،،، خب عزیز من شوهرت اون موقع که بحثتون شده شما که ساکت نبودی شماهم مشالا کم نیاووردی از جواب دادن، همه ی عالم وآدم میدونن نباید با مرد دهن به دهن گذاشت،،، مخصوصا وقتی عصبی هستن،،،،، حالا هم نمیخواد کاری بکنی،،، برو به زندگیت ادامه بده،،، ووقتی که باهام عالی شدین این موضوع رو با آرامش مطرح کن نه تعنه وکنایه،،،، بگو وقتی زدی خیلی حالم بد شد،