2777
2789
عنوان

خانومای باردار ک حدود شونزده هفته اید تکونای بچه رو

| مشاهده متن کامل بحث + 83 بازدید | 23 پست
مرسی عزیزم 😍❤️ اخه همش وول میخوره شک داشتم ک بچم باشه الان خیلی حس خوبی گرفتم🥰

خواهش میکنم عزیزم.

ای جانم نی نیه دیگه پس چیه؟

از لحظه لحظه اش لذت ببر که واقعا معجزه خداست😍😍

خدا حفظش کنه براتون.

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فداش بشم😍😍😍❤️❤️❤️مرسی مهربون 🥰🌻

زنده باشی گلم😘😘❤️❤️

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
یعنی اینقد اومده بالا؟؟؟😍اخه سونو ان تی ک دادم گفتن جفتم پایینه

نه بالا اومدن جنین به جفت ربطی نداره رحمتون جا باز میکنه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

آها درسته شکمم خیلی تغییر کرده بزرگ شده

بله جانم درسته دقیقا

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من تنبلی تخمدان داشتم برای حاملگی و برای چاقیم ناراحت بودم خواهر شوهرم پیش یه دکتر رفته بود یه امپول به اسم ملیتاید بهش معرفی کرد و گفت سخت گیر میاد. من از این سایت به اسم درمانستان darmanestan تهیه کردم گفتم به شماهم بگم هم مشاوره عالی دارن پزشکاش هم من نتیجه گرفتم.

من تنبلی تخمدان داشتم برای حاملگی و برای چاقیم ناراحت بودم خواهر شوهرم پیش یه دکتر رفته بود یه امپول به اسم ساکسندا بهش معرفی کرد و گفت سخت گیر میاد. من از این سایت به اسم درمانستان darmanestan تهیه کردم گفتم به شماهم بگم هم مشاوره عالی دارن پزشکاش هم من نتیجه گرفتم.