2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری لطفا جواب بدید

244 بازدید | 45 پست

سلام خانم ها من ۲ ماهه تو اقدامم کیست های ریز داشتم دکتر گفت مهم نیست نمیخواد قرص بخوری میخواستم بدونم شماها چندمین ماه اقدام باردار شدید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تهرانم دکتر مهسا کاوه سمت نارمک

کیست داری متفورمین بخوری خوب میشی .. ولی پیش متخصص نازایی برو زود تا بچه دارشی تاخیررننداز

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

کیست داری متفورمین بخوری خوب میشی .. ولی پیش متخصص نازایی برو زود تا بچه دارشی تاخیررننداز

انقدر هر کسی یه چیزی میگ گیج شدم یکی میگ تا یکسال باردارنشی طبیعیه یکی میگ نه دیره دوماهه اقدامی نشده..خود دکترم که گفت تا ۴ ماه اگ نشدی بعد بیا نمیدونم همش میگم شاید کیست ها باید درمان میشده که دکتره گفت چیزی نیست

انقدر هر کسی یه چیزی میگ گیج شدم یکی میگ تا یکسال باردارنشی طبیعیه یکی میگ نه دیره دوماهه اقدامی نشد ...

هرچ زودتربری دکتر بهتره.. وقتو ازدست نده ..

آره خودمم خیلی ناراحتم حالا پریودیم تموم بشه میرم یه دکتر دیگ

ی دکترخوب پیداکن تااخرش پیش همون باش این دکتراون دکترم نرو ک وقتت تلف شه

دکترتو عوض کن نشون ی دکتر دیگهم بده مدارکتو

آره حتما این کارو میکنم...چون اینجوری که اون گفت هیچ مشکلی نیست پس ما دوماهه تو اقدامیم باید یه اتفاقی میوفتاد پس همون کیست ها باعث میشه

ی دکترخوب پیداکن تااخرش پیش همون باش این دکتراون دکترم نرو ک وقتت تلف شه

این دکتر مهسا کاوه رو خیلیی تحقیق کردم همه تعریف کردن ولی نمیدونم چرا واسه کیست ها کاری نکرد گفت جزئیه

تهرانم دکتر مهسا کاوه سمت نارمک

من داشتم کیست دوماه تو نافم روغن نارگیل میزنم الان ک ت پروسه ایوی افم رفتم دوبار سونو دکترم حرفی ازکیست نزد خداروشک دردا پریودمم ب صفر رسیده