2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله دقیقا این ماه نتونستم نوار تست قند بخرم اخرین بار۱۲۰خریدم الان شده ۳۰۰

خدا کمکتون کنه انشالله 

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

الان یکی بره در مغازه کار کنه کم کمش ۱۰ تومن بهش میدن بعد اونوقت شما سه نفرید یکیتون حاضر نیست بره ک ...

ازدواج کردم دوتا بچم وشوهرم 

شوهرم مریضه دیسک داره از سه جا وهمیشه دراز کشیده هست حتی بشینه کمرش میگیره بخدا

جدیبرم ببینم اسمشوشوخی نکردم ک بی ادب بود تعجب کردم

ایشون تو‌‌تاپیک‌های دیگه‌همینه...

یه مدت هم منو خیلی اذیت میکرد...خیلی بی ادبه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

بیمه‌ نمیده؟

امپول ترولاک جزو بیمه نیست اگ خودت دلت ب حال خودت بسوزه میزنی ک از رگ سینه دیالیزمیشی عفونت نکنه.ی مدل س بارمصرفه یعنی توهفته س بارمیرنی دونه ای یک و صد ی مدل ی بارمصرف دونه ای سیصدو نود .بیمه نمیده.بیمه فقط قرص نفرودیت ویتامین و سولامر میده

خب شما خودت نمی‌تونی بری سرکار

نه عزیزم دوست دارم برم مادرم فلج نمیتونم تنهاش بزارم خودم خیلی دوست دارم برم مشغول بشم سرگرم بشم خودم ازاین وضع خسته شدم ولی مادر دیگه فرشته است اون شب نخوابی براماکرد که مابشیم عصای دستش

خدا تنها امیدم تویی پناهم بده 🙏🙏