2777
2789
عنوان

سوالات در مورد انواع وام های بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 9901 بازدید | 776 پست
سلام عزیزم ۱۰۰ میلیون یک ماه و نیم باید داخل ویپاد بمونه تا بتونید ۵۰ میلیون با بازپرداخت ۱۲ ماهه وا ...

اووو چقد زیاد ممنون گلم حدودش دستم اومد

مامان یه گل پسر خوشتیپ چهار ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

سلام مامان سبحان عزیزم امروز رفتم برای وام ودیعه مسکن کافی نت ثبت‌نام کنم گفتش ۱۲۰۰ هزینه میگیریم ول ...

سلام عزیزم اگر مستاجر باشید بله باید ثبت نام کنید و البته از مدت اجاره نامه تون هم تا اونجا که من میدونم ۶ ماه باید بیشتر مونده باشه و اجاره نامه  با کد رهگیری داشته باشید  و اینکه بستگی به بانک‌ها داره که زود بهتون بدن یا خیر . 

سلام مامان سبحان وقتتون بخیر 

یه سوال داشتم ممنون میشم کمک کنید

برای وام برآیند ویپاد اگه رتبه ی اعتباری فرد گیرنده وام C2 باشه وام بهش تعلق میگیره یا ردش میکنن؟؟؟ 

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...
بیشتر ببینید
سلام عزیزم اگر مستاجر باشید بله باید ثبت نام کنید و البته از مدت اجاره نامه تون هم تا اونجا که من می ...

مچکرم عزیزم آخه چندتا بانک رفتم ملی ،ملت ،تجارت ولی گفتن ما وام ودیعه مسکن نداریم گفت ازطریق بانک بلو ویا پاسارگاد اقدام کنید دیگه نمیدونم واقعیت داره 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
سلام مامان سبحان وقتتون بخیر یه سوال داشتم ممنون میشم کمک کنیدبرای وام برآیند ویپاد اگه رتبه ی اعتبا ...

سلام عزیزم ویپاد تا اونجا که من میدونم وام رو میده و فقط باید قسط معوق یا چک برگشتی در اعتبارسنجی نداشته باشید مگر اینکه شرایطش تغییر کرده باشه وگرنه میشه وام رو گرفت ‌

مچکرم عزیزم آخه چندتا بانک رفتم ملی ،ملت ،تجارت ولی گفتن ما وام ودیعه مسکن نداریم گفت ازطریق بانک بل ...

احتمالا فعلا ندارن ولی شما وقتی اینترنتی ثبت نام میکنید شعب بانکهایی که میتونید وام رو بگیرید رو تا اونجا که من میدونم موقع ثبت نام نشون میده .

سلام عزیزم ویپاد تا اونجا که من میدونم وام رو میده و فقط باید قسط معوق یا چک برگشتی در اعتبارسنجی ند ...

خیلی ممنونم از محبتتون

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...
بیشتر ببینید
سلام عزیزم اگر مستاجر باشید بله باید ثبت نام کنید و البته از مدت اجاره نامه تون هم تا اونجا که من می ...

سلام گلم خوبی 

خونه ما به نام من هست به نظرتون یه قولنامه سوری بنویسیم و همسرم از من خونه رو اجاره کنن میتونم روی قولنامه وام بگیرم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید

سلام وام ودبعه مسکن که برای مستاجرهاست چجوریه؟سودش چقدره؟باید هرماه چقدر قسط بدیم ممنون میشم عزیزم جواب بدی

برای خونه دار شدن مامانم و سلامتیش یه صلوات میفرستی؟ مامانم و دخترم تمام زندگیم هستن خدایا برام حفظشون کن❤ 
سلام گلم خوبی خونه ما به نام من هست به نظرتون یه قولنامه سوری بنویسیم و همسرم از من خونه رو اجاره کن ...

سلام عزیزم ، فکر نمی‌کنم بشه مگر اینکه شخص دیگه ای از بستگان که بهش اعتماد دارید این کار رو انجام بده که اون هم ریسک داره و کار درستی هم نیست .

سلام وام ودبعه مسکن که برای مستاجرهاست چجوریه؟سودش چقدره؟باید هرماه چقدر قسط بدیم ممنون میشم عزیزم ج ...

سلام عزیزم ۵ ساله با سود ۲۳ درصد هست و اقساطش برای ۱۵۰ میلیون حدودا ماهی ۴ میلیون و ۳۰۰ و برای ۱۰۰ میلیون حدودا ماهی ۲ میلیون و ۸۰۰ میشه .

ما رفتیم از پاسارگاد وام ودیعه مسکن بگیریم خدا ازشون نگذره کلی مارو بردن آوردن آخرش گفتن دو تا ضامن شاغل دولتی بیارید. نه بازنشسته قبول میکنن نه شاغل خصوصی. شما هر شرکت خصوصی بگی میگن معتبر نیس. اصلا نمیدن فقط عذابت میدن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم