2777
2789
عنوان

فقط مامان دو قلوها تَو هر سني

310 بازدید | 11 پست

سلام دوستاي گلم ،همگي خسته نباشيد...بياين از دوقلوهامون بگيم ،از سختي و مشكلاتمون و به هم راهكار بديم ،من خودم قبلا عضو خيلي فعال ني ني سايت بودم و با يه آيدي ديگه ميومدم ،امشب تاپيك هاي سال ٩٣ كه ميزدم رو خوندم ...چه روزاي سختي داشتم ولي در كنار شماها خيلي شيرين و راحت ميگذشت 😊بياين باز هم با هم باشيم 

❤️❤️❤️

دوقلوهاي من تا يك ماه ديگه انشاالله چهار سالشون پر ميشه 😍روزاي سختي بود تا حالا البته هنوز هم هست ولي هرگز حاضر نيستم خصوصا به يك سالگيشون برگردم 😁بيشترين سختيم اينه كه از اونجايي كه دختر و پسرن اصلا با هم نميسازن اختلاف نظر  ،سليقه بينشون بيداد  ميكنه 😱ضمنا يه خواهر بزرگ تر هم دارن كه اونم يه ساز ميزنه براي خودش ديگه ...😆يه وقتايي خيلي خسته ميشم ولي خصوصا شبها وقتي به چهره معصومشون تَو خواب نگاه ميكنم همه سرشار از انرژي ميشم و خدا رو هزار بار شكر ميكنم ❤️آرزوي سلامتي براي همه مامانا و ني نيا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

۲۵این ماه ۴سالشون میشه. دختر و پسرن. بشدت باهم جنگ دارن. دخترم سوسوله و غر نیزنه مدام.پسرم سوکش میده و قلدری میکنه. مغزم داغ میکنه ازشون.خخخخخ رواااااانی شدم هاااا😅😅

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

من هرروز برام سخت تر میشه و از بدو تولد و بیمارستان دست تنهام بی اغراق!!دقیقا از بیمارستان. پوکیدممم فسیل شدم

خدا حفظشون کنه و تنشون سلامت باشه❤

عاشق دو قلو هستم😍😍😍

ولی نه  از طرف خودم و نه از طرف همسرم ارث نداریم😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

یه پسر دارم دعا کنید خدا یه دختر خانم سالم و صالح و زیبا هم بهم بده😍😍😍🙏🙏🙏

زندگیم نیاز به یه معجزه داره. یه(صلوات)برام از ته دل بفرست اگه امکان داره.ممنون.
عزيزم 😍واقعا ميفهممت 😄همسرت كمك نميكنن ؟

فدات. فرصت کمک نداره. صبح تاشب سرکاره و کارش ازاده😣 وقتی هم‌میاد خونه ازخستگی بیهوشه طفلی.‌ولی اگه خونه باشه همون یکی دوساعت غذا دادن و حمام کردنشون و‌‌...باخودشه و من کمی تمیزکاری میکنم😆

خدا حفظشون کنه و تنشون سلامت باشه❤ عاشق دو قلو هستم😍😍😍 ولی نه  از طرف خودم و نه از ط ...

انشاا.... عزیزم🤗