2777
2789
عنوان

انصراف از طرح مادران

486 بازدید | 33 پست

من تا ۲۷بهمن باید پول واریز کنم ولی جور نمیشه برام حالا میخوام انصراف بدم که امتیازم حفظ بشه کجا باید انصراف رو بزنم کسی میدونه؟

تو سایت که نیست

یجا نوشته بود اگه پول پرداخت نشه انصراف محسوب میشه ولی تا دوسال امکان ثبت نام مجدد نیست البته فکر میکنم قبلنا اینجوری بود کسی اطلاع داره؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام کی ثبت نام کردین ؟منم میخوام ثبت نام کنم اما نمی‌دونم کی سایت باز میشه بعد از چند وقت بهتون افتاد قرعه کشیه یا ن ؟باید پول بلوکه کنی یا نه ؟تفاوت قیمت با بازار داره؟ممنون میشم جواب بدین همشو 

سلام کی ثبت نام کردین ؟منم میخوام ثبت نام کنم اما نمی‌دونم کی سایت باز میشه بعد از چند وقت بهتون افت ...

۳۰دی ثبت کردم ولی الان دوباره دارن انگار مطمئن نیستم

من ثبت نام دوم طرح مادران برنده شدم

بلوکه نمیخواد

تفاوت قیمت بسته به نوع ماشینه

بگردید شاید فرجی شد پول جور شد قرضی از اطرافیان

اخه ۳۶۰تومنه عزیزم همون ۶۰ تومنشم کسی بدون سود نمیده البته یه مقدارشو داریم ولی کمه

عیب نداره انشااله سری های بعد خدا بزرگه مهربون

پول نریزید خود به خود درست میشه فقط دو دوره نمی تونی ثبت نام کنی یک دورش که همین الان دارن ثبت نام میکننه مطمئنا یکی دیگه هم ده روز دیگه ست بعد دوباره میتونی ثبت نام کنی