ولش کن بزار گریه کنه، بزار غذا نخوره. اینجوری نقطه ضعفتون رو پیدا میکنه همیشه همبن کار رو. میکنه. دو دفعه کریه میکنه اروم میشه، دو دفعه غذا نمیخوره گشنش میشه
برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
دورت بگردم منم اوایل همینجوری بود تا اینکه اینستا رو مخفی کردم و یک هفته زمان برد تا ساعت بازی با گوشی رو کم کردم دیگه بهش گوشی ندادم تا الان که بخاطر مدرسه فقط ساعت هایی که کلاس داره دستشه دیگه اجازه نداره تا وقتی که خودم بدم بهش،
البته من اینم بگم که خواهر زاده خود منم اینجوری بود، نه به این شدت که نخوره ولی وقتی کارتون نبود خیلییی بی اشتها میشد.
رفت مدرسه درست شد
برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨
دختر منم همینطوره ولی قایم کنم گوشیو میره بازی میکنه ولی وقتی خمار گوشی میشه داداشش رو میزنه عصبی میشه و نمیتونم تحمل کنم بهش میدم کاش از اول نداده بودم بهش
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
خب پس لذت ببر،همه این کارها تو خارج برای بچه ممنوعه شما کنار بچه ات تو اینیستا لذت ببر :)
شما نیاز به درمان داری عزیزم از نظر روحی فوق العاده بهم ریخته اید.دوستانه میگم آگاهیتون رو بالا ببرید و سعی کنید خشمتون رو سر افراد ناشناس مجازی خالی نکنید 🌹
﷽من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט میپسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـٖؒ
شما نیاز به درمان داری عزیزم از نظر روحی فوق العاده بهم ریخته اید.دوستانه میگم آگاهیتون رو بالا ببری ...
مرسی از راهنماییت، فقط اول یه سوزن به خودت بزن یه جوالدوز به دیگران، دختر بچه ات تو اینیستا داره میچرخه چیزهای مزخرف میبینه تو بهتره نگران خودت و دخترت باشی و اول خودت درمان شی بعد واسه بقیه نسخه بپیچی