2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

درمورد همین عفونتتو پی وی راحت تر بودم حقیقتش ولی اگه دوست ندارید همینجا بپرسم؟

اره عزیزم بپرس همه خانومیم دیگه

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
اره عزیزم بپرس همه خانومیم دیگه

فولکونازول برای درمان عفونت قارچی داده میشه. علامت عفونت قارچی واژن، ترشحات پنیری شکل زیاد و همراه با خارش ناحیه تناسلیه.

اگر خانم مجرد باشن فقط قرص و اگر متاهل باشن پماد تجویز میشه

میخواستم بدونم که شما علائمتون چی بود

سوزش و ترشحات زیاد ابکی که یکم بو داشت

ببین قشنگ اینجا تاپیک بزن علایمت بگو راهنمایی میشی و حتما دکتر برو

فولکونازول برای درمان عفونت قارچی داده میشه. علامت عفونت قارچی واژن، ترشحات پنیری شکل زیاد و همراه ب ...

برا باکتریایی چی میدن؟

سوزش و ترشحات زیاد ابکی که یکم بو داشتببین قشنگ اینجا تاپیک بزن علایمت بگو راهنمایی میشی و حتما دکتر ...

حقیقتش من لبه های واژنم یه چیزای زرد و سفید رنگی دیدم چند وقت پیش

سوزش یا خارشم اونقد ندارم یعنی اصلا طوری نیس که بگم خیلی شدیده و اذیت میکنه

ترشح سفیدم دارم

بنظرتون عفونته؟

فعلا نمیتونم برم دکتر

برا باکتریایی چی میدن؟

من تو سایت تجویز نمیکنم برای کسی.

علامت عفونت باکتریایی

ترشحات زیاد ، ابکی و کمی خاکستری رننگ و یا حتی شفافه. میتونه سوزش ایجاد کنه.

یه نوع عفونت سومم هست که تریکوموناسی هست. ترشحات یکم غلیظ زرد تا سبز رنگه که اگر داشته باشین، همسر یا شریک جنسی هم باید درمان بشه

حقیقتش من لبه های واژنم یه چیزای زرد و سفید رنگی دیدم چند وقت پیشسوزش یا خارشم اونقد ندارم یعنی اصلا ...

رحم ترشحات داره. که اغلب بعد تخمک گذاری زیاد میشن. ترشحات رحم سفید رنگ و کمه.

توی دوره ماهانهتون وقتی، رنگ و میزان ترشحات تغییر میکنن. یا سوزش و خارش دارین. یا موقع نزدیکی سوزش دارین.نشونه عفونته.

حقیقتش من لبه های واژنم یه چیزای زرد و سفید رنگی دیدم چند وقت پیشسوزش یا خارشم اونقد ندارم یعنی اصلا ...

ژل بهداشتی بانوان بخر و ناحیه بیرونی تناسلی رو باهاش بشور. سه بار در هفته. ش.ورت نخی هم بپوش و ترجیحا توی منزل دامن بپوش. 

ژل بهداشتی بانوان بخر و ناحیه بیرونی تناسلی رو باهاش بشور. سه بار در هفته. ش.ورت نخی هم بپوش و ترجیح ...

اها

ببخشید الان این چیزایی که لبه های واژنم بود عفونت بودن؟

تو یکی از تاپیکام راجبش گفتم🥲🥲