2777
2789
عنوان

مسابقه جدید ایندفعه مصادف شده با.....

| مشاهده متن کامل بحث + 43365 بازدید | 618 پست

يك روز در أوج تنهاي خودم  دستم به گوگول خورد نوشتم ني ني يهو چند نوشته پشت سر هم اومد يكي از انها ني ني سايت بود و  كليك كردم روي اين اسم صفحه اش باز شد و از اونجا بود كه خلا تنهاي من با ني ني سايت پر شد ني ني سايت براي من شد دوست خانواده راهنما  و تو غربت و تنهاي از هركسي برايم نزديكتر بود از وقتي مجرد بودم تا الان كه مادر دوتا دختر هستم  ني ني سايت دوستي بي نظير من هست يعني شايد مدتي مشغول خانه داري و بچه داري باشم  و هرزگاهي سر بزنم ولي دل كندن ازش غير ممكنه از همه عزيزاني كه زحمت كشيدن اين جو به وجود اوردن كه از هر نقطه اي كه باشيم بتوانيم يك جا  جمع بشيم و تبادل نظر. بكنيم سپاسگزارم  و براشون دعاي خير ميكنم. ❤️❤️❤️❤️

خداوندا طول عمری با عزت به پدر مادر خوبم. عطا کن

دوستان مجازی عزیز من در نی نی سایت،مثل گندمند!

بودنشان یک دنیا امید و برکت و نعمت، نبودن شان،قحطی و نا امیدی

و من چه خوشحالم که نی نی سایت مکانی را مهیا کرده تا از این خوشه های طلائی گندم در اطرافم درس زندگی بیاموزم.

مهربانی تان را قدر میدانم و آن را در سیلوی جان نگهداری خواهم کرد . . .

تولدت مبارک نی نی سایت عزیزم

فبای آلاء ربکما تکذبان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نی نی سایت ۱۲۰ سالت هم بشه اخرش یاد نمیگیری

حذف تاپیک و در اختیار خودمون بذاری

انشاا... به حق علی نورش به دلت بیوفته

مارو هم راحت کنی😓😓😆😂

😎😀پوزیشن موردعلاقم اینه که من زیر باشم 👇پتــو رو😀👆

نی نی سایت بزن قدش که ماشالله هر روز داری بزرگ و  بزرگتر میشی تولدت مبارک گل من، من تو رو مثل یکی از اعضای خانواده خودم میدونم که خیلی راحت میشه بهت اعتماد کرد و باهات راحت بود، من از سال 88 میشناسمت اما خواننده خاموش بودم،  ممنونم که سنگ صبوری 

خدایا منو‌ببخش ازت ممنونم که بخشیدیم ،دوست دارم 

من یه ادم خیلی ارومم نه رازدلم روبه کسی میگم (حتی مادرم یادوستم )نه ادم اهل دعوایی هستم اینجاتنهاجایی هست که خودم روسبک میکنم. وقتی عصبانی میشم وقتی احتیاج به دردودل دارم شایدنی نی سایت خیلی پیچیده باشه چون خیلی بزرگه ولی من ساده میبینمش بدیهاشونمیبینم چون اینجاتنهاجایی هست که اروم میشم تولدت مبارک دوست خوبم😍❤میدونم رای نمیارم وواقعاهم دنبال رای نیستم فقط امیدوارم هیچ وقت تنهامون نزاری نی نی سایت.

خدایادوست دارم

هر وقت از زمین و زمان خستم... هر وقت تنهام و نمیخوام با کسایی درد و دل کنم که بعدا از درد و دلم بعنوان نقطه ضعف استفاده میکنن... وقتی ساعت ۴ صبحه و من حالم خوش نیس... وقتی مشکلی دارم که جوابش رو شاید یه نفر از صد نفر میدونه... وقتی به یه دوست احتیاج دارم که همین الان باید پیداش کنم.. تنها کاری که باید بکنم اینه که گوشیمو بردارم و بیام نی نی سایت .‌ممنونم نی نی سایت😊😊😊

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔

نی نی سایت جان

بدون اغراق بگویم از وقتی تو این خانواده بزرگ عضو شدم نگرشم به زندگی مشترک غم ها و شادیهام روابط و محیط اطرافم رنگ و بوی تازه ای گرفت

زندگینامه خیلی از عزیزان بهم یاد داد که با صبر کردن به خیلی چیزها میشه رسید...

یاد گرفتم که با پرخاش کردن نمیشه به نتیجه رسید...

اتفاقات زندگی بعضی از خانم ها بهم تذکری بود که زندگی هرآن حتی در حد عرض چندثانیه  میتونه متلاطم بشه و برنده کسی هست که حداقل امادگی لازم رو برای پذیرش تغییرفراهم کرده باشه...

و مهمتر از همه اینکه باطن زندگیم رو با ظاهر زندگی دیگری مقایسه نکنم

نی نی سایت جان تولدت مبارک انشالله هدیه کاربرانت برایت صداقت و پرهیز از قضاوت و اهانت وخدایی نکرده شکستن دل همدیگه باشه

یا حق

و خدایی که بشدت کافیست... 

حس قشنگ انتظار برای نی نی توی راه ،حس زیباترین لحظه که نی نی خودتا تو اتاق زایمان بعد از درد واقعا توصیف ناپذیر به بغلت  میدن ،حس خیلی شیرین ونااااااااز شیر خوردن نی نی و تمام این حس های پر از اه  و حسرت که از خوندن پست مادرها بهت دست میده و هر بار بیشتر التماس خدا ی مهربان کنی وبلاخره بعد چند سال دعا کردن قسمتت  که تو هم مادرشی وتو این سالها فقط نی نی سایت بشه دوای دردت و بدونی چندتا فرشته دیگه مثل تو چشم .انتظارن.. »ممنون نی نی سایت عزیز

گاهی ادم دلش میخواد با کسی درد و دل کنه و هیچ کسی هیچ جا پیدا نمیشه و اگه باشه محررم اسرار نمیشه. یا گاهی دلت از خییلیا پره و میای اینجا تا حداقل خودتو خالی کنی. نی نی سایت دوسستت داریم. تففلدت مبارک😙😙

مثبت فکر کنید،اتفاقهای مثبت رخ میدهد...

شیشده ؟!؟!؟🤨

تفلدت کیه؟!؟!🤔

آهااااان فهمیدم 🤓🤓

🧚🏻‍♀️نی نی سایت تولد عید شما مبارک هوووووووووووورا🧚🏻‍♀️

دست دست👏🏻👏🏻👏🏻

شله شله👏🏻👏🏻👏🏻

برای حل مشکل برادرم صلوات میفرستی دوست گلم❤️
2810