2777
2789
عنوان

مسابقه جدید ایندفعه مصادف شده با.....

| مشاهده متن کامل بحث + 43365 بازدید | 618 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

من زمانی که قصد بارداری داشتم عضو اینجا شدم. دقیقا 3 روز قبل تولدم😊 تمام ویار چهار ماه اولم با اینجا گذشت😇 زایمان. رشد دخترم. از پوشک گرفتنش. از شیر گرقتنش.همش با اینجا گذشت. ازت ممنونم نی نی سایت. تولدت مبارک🎂🎂🎂

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️

خیلی وقته میشناسمت اما تازه عضو شدم ، از تنهایی چون هیشکی نبود باهش درد و دل کنم  و گریه کنم و خالی بشم، اما الان همین ک هستی و مجازی هستی خودش خیلییی خوبه، همین ک وقتی درد و دل میکنم سبک میشم خیلی خوبه، با خیلی تایپیکا خندیدم ، گریه کردم ، هیجان زده شدم و تپش قلب گرفتم ،با خبلی تایپیکا فهمیدم مثلللللل من زیااااده تا دلت بخواه ، دیگه تنها نیستم،

مرسی ک هستی 

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂

اینقد بدم‌ میاد از نی نی سایت...😫😫

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

از نی نی سایت واقعا تشکر میکنم  که باعث شد من راه حل مشکل ناباروریم رو پیدا کنم و الان دخترم پیشمه. با اینکه همه دکترا میگفتن نمیشه. ممنون نی نی سایت که هستی. 

در ضمن مثل دکتر خانوادگی میمونی که همیشه در دسترسی و جواب همه ی سوالام توشه😁

سلام

تولدت مبارک همدم لحظه های من

فقط میگم در غربت،در تنهایی در پرمشغلگی ، با پیشرفت دنیای مجازی  با نینی سایت ساعت ها رو گذروندم و میگذرونم،

دوستان خوبی در عرض ده سال در نینی سایت پیدا کردم با کنار زدن دوستانی گلچین های خوبی بدست آوردم،

دوستت دارم 

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

خیلی دلم میخواد نینی سایت بچه های قدیمی شو  جمع کنه،کاش قدیمیا نینی سایت رو فراموش نکرده بودند خیلی هاتون ،حیف،

واقعا لذت دنیای مجازی رو ما اولین بار با نینی سایت تجربه کردیم،

نینی سایت کاش اینکار رو میکردی لطفا

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
2810