2777
2789
بیمارستان رفتم  همش نوار قلب وسونو میگیرن میگن بزار بمونه این هفته .منم مرتب پیاده روی و دم کر ...

باید از چند هفته قبل شروع به پیاده روی میکردی ان شاالله زودتر زایمان کنی عزیزم 

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍

من زایمان اولم بچه به دنیا اومدنش دیر شد مامایی که زیر نظرش بودم بهم گفت شب دو ساعت بعد از شامت روغن کرچک بخور . منم به دوستم که دقیقا توی شرایط من بود گفتم ساعت پنج صبح انقباضهام شروع شد رفتم بیمارستان نیم ساعت بعد دوستم هم اومد اونم کیسه آبش پاره شده بود. خالی بودن روده خیلی به زایمان کمک میکنه من ساعت نه زایمان کردم دوستم یازده . خیلی نتیجه خوبی گرفتم. 

از آخرین باری که عاشق شده ام دیگر نمرده ام 😜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توروخدا برو حتما سز کن یا با امپول فشار زایمان کن. خیلییی خطرناکه

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
من زایمان اولم بچه به دنیا اومدنش دیر شد مامایی که زیر نظرش بودم بهم گفت شب دو ساعت بعد از شامت روغن ...

ممنونم عزیز دلم .

بخدا یه هفته س میترسمکغذا بخورم فقط میوه وشیر اینا که روده هام خالی باشه