2777
2789

اول بگم از حرف آخر زنگ زدن گفتن ی هفته مشاوره رایگان برنده شدی بدون اینکه من تاحالا خریدی کرده باشم از حرف آخر ولی قبلا ویدیو رایگان تو تبلیغات تلوزیون گفتن میدن منم عدد ۱ رو ارسال کردم به همون شماره که گفتن که فقط ویدیو میخواستم من.

بعد مشاوره زنگ زد ی پسر گفت من ۱۴۰۰ کنکور دادم ۲۱ سالمه و رتبه ۶۰ کنکور شدم الان دارم پزشکی میخونم من میشم مشاورت یک هفته آزمایشی اگه راضی بودی ادامه میدیم منم گفتم باش گفت تو تلگرام ی پیام واست میفرستم مشخصات و فرم ثبت نام رو پر کن منم پر کردم شماره مامان بابا و خودمو و کد ملی و همه چیزو دادم بهش بعد فرداشبش زنگ زد بعد ی سری از مسائل پیش اومد ولی بلاخره مشاوره شروع شد کارای عجیبی میکرد مثلا همش با مامتنم حرف میزد در مورد من که تو خونه چیکارا میکنه و این حرفا بعد به مامانم میگفت اگه درس نخوند به من زنگ بزن خودم میدونم چیکارش کنم یا منو تهدید میکرد که اگه به برنامه عمل نکنم سختگیرتر میشه و این کارا من امروز ۵ صبح بیدار شدم فقط برای اینکه به برنامه عمل کنم بدنم از استرس یخ بود بعد حرفاشم یجوری بود آدم حس امنیت نمیکرد نمیدونم بگم چطوری ولی حس خوبی بهش نداشتم به مامانم گفتم اینجاهم از شما مشورت گرفتم گفتید مسدودش کن مسدودش کردم از همه شماره ها بعد رفتم تو پیامک قسمت پیام های مسدود شده دیدم پیام فرستاده که مسدودم کردید لطفا زنگ بزنید و دلیلشو بگید. که عمرا همچین کاری بکنم بنظرتون کارم درست بود نظر بدید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم حس بدی نداشته باش 

بنظرم کاش ب جای مسدود کردن میگفتی من نمیخوام با شما ادامه بدم ،دلایلتم میگفتی ... 

اینا کارشون اینه رایگان برنامه میدن و حسابی پیگیری میکنن تا دانش اموز جذب تیمشون بشه

صحبت کردن با مادرتونم ی جور پیگیری بوده دیگع

عزیزم حس بدی نداشته باش بنظرم کاش ب جای مسدود کردن میگفتی من نمیخوام با شما ادامه بدم ،دلایلتم میگفت ...

من قبلا مشاور داشتم پیگیر هم بوده ولی این تخریب میکرد منو اذیت میکرد

خواهش اگرم میدونی مشاور خیلی خبره ای بوده و درست مهمه باهاش ادامه بده

کارش که خوب بود ولی من ۱ روز باهاش بودم انقدر استرس داشتم تمام بدنم میلرزید اگه بخوام تا آخر باهاش ادامه بدم که قلبم وایمیسه