2777
2789

شب ولادت قمر بنی هاشم ابوالفضل عباس هست حاجتتو از اقا بخواه

اقارو ب مادر و پدرش قسم بدیم ک امشب دست رد ب سینه مون نزنه 🥺🙏

نفری سه تا حمد بخونیم هدیه ب مادر اقا 

اجرتون با ابوالفضل عباس 

شماکه امضا میخونی دعوت شدی به یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان عج 🥺🌼🦋 انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥺🦋🌼⛓️💫🙏✨🌙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

انشالله خدا حاجت روات کنه گلم

🥺🙏انشاالله ممنونم گلم

شماکه امضا میخونی دعوت شدی به یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان عج 🥺🌼🦋 انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥺🦋🌼⛓️💫🙏✨🌙

یا حضرت عباس تو رو به مادرت قسمت میدم ایندفعه دیگه رومو زمین نندازی به جان مادرت ام البنین گرفتارم و امیدم به خدا و اهل بیت هستش

دعا کنید برام دعای غریبه مستجابه شاید خدا صداتونو شنید

یاااحضرت ابولفضل قربونت برم شفام بده بچمو بسلامتی بدنیابیارم 

خونه وماشین و جیب پرپول.. هم به ما هم به تمام مردم کشورم  

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست 

یا حضرت عباس تو رو به مادرت قسمت میدم ایندفعه دیگه رومو زمین نندازی به جان مادرت ام البنین گرفتارم و ...

انشاالله هرچی از خدا میخایی امشب اقا واسته بشه حاجتتو بگیری گلم 🥺 التماس دعا 

سه تا حمد برابره با ختم قران بخون و هدیه کن ب مادر اقا انشاالله حاجتتو بگیری 

برا شفا بچتون حمد میخونم انشاالله حالشون خوب بشه 🌹🔗

بچم طوری نیس که من خودم صرع دارم باردارم 

بچم میخام بسلامتی بدنیا بیاد عزیزدل 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست 

بچم طوری نیس که من خودم صرع دارم باردارم بچم میخام بسلامتی بدنیا بیاد عزیزدل

ببخشید من بد متوجه شدم انشاالله بسلامتی بچه تون ب دنیا بیاد 🌹✨

معذرت 🙏

انشاالله هرچی از خدا میخایی امشب اقا واسته بشه حاجتتو بگیری گلم 🥺 التماس دعا سه تا حمد برابره با خت ...

خدا کنه چقد گریه کردم امشب واقعا از ته دلم صداش زدم کاش جوابمو بده

حاجت رواشی عزیزم