2777
2789

خواستم بگم خوشبحالتون 😅

من فقط یه بار تو عمرم اسباب کشی کردم ،خیلی خوب بود .البته خسته شدیم ولی همه چیز و تمیز کردم ،کیف کردم😊

خدایا،از کوی تو بیرون نرود پای خیالم ☘️چه برانی چه بخوانی ☘️چه به اوجم بکشانی ،چه به خاکم بنشانی ،نه من آنم که برنجم ،نه تو آنی که برانی 😘😍☘️💚توکل به خودت که خودت همه چیزی ،حتی لحظه ایی منو به حال خودم رها نکن ای قدرت مطلق💚☘️

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی باید اسباب کشی کنی تا تمیز کاری کنی خب همینجوری تمیز کن دیگه من خووه ام تمیز ولی اواسط اسفند عمقی تمیز میکنم فرشا رو دادم قالیشویی فقط چند تا قالیچه ست امروز میشورم پرده ها هم میندازم ماشین عاشق خونه تکونی عیدم 

ما.. ولی باید فرشارو بشوریم پوف

آره منم فرشام کمی کثیف شده ولی تابستون میشورم 

خدایا،از کوی تو بیرون نرود پای خیالم ☘️چه برانی چه بخوانی ☘️چه به اوجم بکشانی ،چه به خاکم بنشانی ،نه من آنم که برنجم ،نه تو آنی که برانی 😘😍☘️💚توکل به خودت که خودت همه چیزی ،حتی لحظه ایی منو به حال خودم رها نکن ای قدرت مطلق💚☘️

بیشتر ببینید
ما چن ماه اومدیم خونه جدید، خودمم هر هفته تمیز کاری اساسی دارم کارام زیاد نیست

پس مثل منی ،من تقریبا هفت ماهه اومدم این خونه 

بیشتر ببینید

خوش بحالشون من تاحالا اسباب کشی نکردم پوسیدم تو این خونه ولی بازم شکر انشالا هرکی مستاجره خونه بعدی که میره خونه خودش باشه  با دل خوش بره خونه جدید 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
من البته باردارماسباب کشیم بین دو تا شهر دورهسخته شرایط کاریمم سخته و فقط چند روز تعطیلی نوروز وقت د ...

خداروشکر ،مبارکا باشه عزیزم ،قسمت همه ی مستاجرها انشاالله 😍

چه خوب که نی نی ام تو خونه ی خودتون به دنیا میاد قشنگم😀

بیشتر ببینید
یعنی باید اسباب کشی کنی تا تمیز کاری کنی خب همینجوری تمیز کن دیگه من خووه ام تمیز ولی اواسط اسفند عم ...

من خیلی بدم میاد چون خیلی اذیت میشم با دوبچه کوچک دست تنها مادرمم خونش هست اونجام دست تنهام

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
یعنی باید اسباب کشی کنی تا تمیز کاری کنی خب همینجوری تمیز کن دیگه من خووه ام تمیز ولی اواسط اسفند عم ...

منم خیلی دوس دارم ولی با بچه ی شلوغ سخته خیلی .ای کااااش بچم آروم بود ،بشدت بیش فعاله و عصبیم کرده ،خیلی حالم بده که اینجور بچه ایی دارم 😔

بیشتر ببینید