2777
2789
عنوان

دکتر برادرمو جواب کرد 💔

256 بازدید | 23 پست

سلام خانوما

ان‌شاءالله که حالتون خوب باشه 

امروز روماتولوژیست گفت برادرم نه تنها خوب نمیشه بلکه احتمالا حتی بیماری کنترل نشه و روز به روز بدتر بشه ، یه چندتا آزمایش نوشته نظر قطعیش رو بعد جواب آزمایشا میده 

ازتون خواهش میکنم التماستون میکنم ، دعا کنید براش این چند روزه که یا نظر دکتر اشتباه باشه و قابل کنترل باشه یا خدا جونشو بگیره و تموم بشه این عذاب ... 

خواهش میکنم ازتون 

ببخشید واقعا....

دارم با گریه می‌نویسم ... 

اگه مقدوره براتون به دوست و آشنایی که نفسش حقه بگید لطفا دعا کنه 💔

روماتیسم داره؟

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاالله خدا شفا بده حمد و آیت الکرسی میخونم موقع اذانه

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

بیشتر ببینید

این شبا شبای کمی نیست از امام حسین بخواه

براش حمدخوندم 

اگر توهم تونستی دعام کن

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید
توکل برخدا چرا جونش گرفته بشه انشالله که خدای مهربان تنش و سلامت کنه در کنار شما مابقی عمرشو با شادی ...

ممنونم از لطفتون 💔 ان‌شاءالله زندگی شما همیشه به شادی و سلامتی بگذره 

الان میرم مسجد براش ختم امن یجیب میگیرم .توکلتون به خداتوهم واسه حاجت من دعا کن

وای عزیزم خیلی لطف میکنید😭😭😭 به خدا محتاج دعای شماست 💔 وای ممنونم از لطفتون 💚 

خدا هیچ خواهری رو نگران برادرش نکنه

شفای برادرتو از شاه نجف میخوام

بهش بگو خودشم دعا کنه روحیه ش که خوب باشه شفا میاد سراغش اینو علمی میگم مطالعه کردم باید روحیه خوب داشته باشه

هر کاری که امروز  انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه
خدا هیچ خواهری رو نگران برادرش نکنهشفای برادرتو از شاه نجف میخوامبهش بگو خودشم دعا کنه روحیه ش که خو ...

والا متاسفانه خودش کاملا می‌دونه بیماریش چیه و چه مرحله‌ای قرار داره ... 💔 داریم دیونه میشیم ... تو رو خدا دعا کنید 

ممنونم از لطفتون 💚 حاجت روا باشید 🌱