مامانم یه توده تو شکمشه کنار روده کلی رفتیمو امدیم گفتن خوش خیمه دکتر گفت من اگه بخوام عمل کنمو شکمو باز کنم خیلی عمل سختیه باید روده هارو کنار بزنمو خیلی سخته این چند وقت مامانم به من نگفته بود امروز میگه دکتره گفته بود اگه شکمتو باز کنم باید بعدش رودتو بیرون بزاریم چون زخمه الان ک بهم گفت حالم بد شده دارم میمیرم از ترس دکتره فرستادمون یه بیمارستانه پیش یه دکتر دیگه که میخواد با بیو پسی توده رو خارج کنه بدون این که شکمو باز کنن بچه ها از استرس دارم اب میشم ینی چی به سرمون میخواد بیاد نکنه بخوان رودشو بیرون از شکم بدارن کسی تو اشماها همچین تجربه ای نداشته تورو خدا دلداریم بدین دارم میمیرم😭😭😭😭
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
اولا که ممکنه یه قسمتی از روده رو بردارن و طول روده انقدر زیاده که مشکلی پیش نمیاد دوما روده بیرون از شکم اونقدرها هم که فکر می کنی وحشتناک نیست نگران نباش امیدوارم سلامت باشن همین که خوش خیمه خیلی خبر خوبیه