2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

وقتی تو یه ساعت باشه چجوری میخوای امتحان بری مگه تو ۲ نفری؟

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

باید یکی از درسا رو برداریینی من وقتی میخام انتخاب واحد کنم نمیتونم دوتا رو بردارم خطا میده

اخه هر دوتا درس برام این ترم تعریف شده و اشتباه اموزشه که تاریخ امتحان و ساعت هر دو رو مثل هم گذاشته🤣

وقتی تو یه ساعت باشه چجوری میخوای امتحان بری مگه تو ۲ نفری؟

نه برا همه همینه 

بعدا تاریخ امتحانا رو درست میکنن 

میخوام ببینم الان خطا نده برا انتخاب واحدم

[QUOTE=370648555]اخه هر دوتا درس برام این ترم تعریف شده و اشتباه اموزشه که تاریخ امتحان و ساعت هر دو رو مثل هم گذاشته ...[/QUOTEواس منم همینطور بود 😂ولی میخاستم بردارم دوتاشو خطا میداد 😐

نه برا همه همینه بعدا تاریخ امتحانا رو درست میکنن میخوام ببینم الان خطا نده برا انتخاب واحدم

باید یکی از درسا رو برداری 

اگه ۲ تاشو برداری خطا میزنه

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

[QUOTE=370648555]اخه هر دوتا درس برام این ترم تعریف شده و اشتباه اموزشه که تاریخ امتحان و ساعت هر دو ...

پس الان چه خاکی به سرم کنم؟

الان هممون فردا با این مشکل مواجهه میشیم

باید جفتشو بردارم🥲 پس هیج جوره نمیشه؟

نه نمیشه