2777
2789
عنوان

دوقلوباردارها بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 23325 بازدید | 274 پست

سلام عزیزان لطفاراهنمایی کنیدمن۵هفته رفتم سونوگف۲تاساک۵هفته دیده میشه حالا۹اسفندرفتم سونوبرای قلبشون یکیشون ضربان داشت وقلبش میزدیکی دیگه تو۵هفته مونده بوددکترگف دوهفته دیگه بباببینم قلبش تشکیل نمیشه‌...بنظرخودم تشکیل نمیشه ولی اگه نشه چه اتفاقی میفته چطوری جذب یادفع میشه کسی تجربه داشته؟اصلاهم ناراحتدنیستم چون یدونه سالم باشه بهترازاینکه دوتاباشن یکیشون مشکل داشته 

خدایاهزاران هزارمرتبه شکربابت فرشته کوچولوی زندگیمون هدیه خدابعدازچندسال انتظارباIVF😍😘انشالله دامن تمام منتظراسبزبشه بزودی🌹دخترقشنگم زندگی منوبابایی انشالله همیشه سلامت باشی ولبت خندون باشه😍🐣

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من دو قلو دارم  بیبینین دو قلو دلشتن فقط اسمش قشنگ سختیای زیادی داره غیر ازینکه سختی بارداری ب همراه وقتی دنیا اومدن باید کلی زحمت بکشی حتی رفتارتم باید هماهنگ باشه با هر دو که مبادا فکر کنن یکیو بیشتر دوسداری دوقل دار شدن فقط به زاییدن تموم نمیشه تازه شروع سختیاس ولی لذت هم داره 

ستایا عزیزم بچه بین ۶تا ۸هفته قلبش تشکیل میشه نگران نباش اگ خدایه نکرده تشکیل نشد بهت امپول میدن که تو رحمت خشک میشه ولی اسیبی به دومی نمیرسه و راحت دنیا میاد توکل کن به خدا ان شا الله که دوتاشونو صحیح و سالم دنیا میاری ریلکس بودن هم تاثیر میزاره تو رشد جنین 

من دو قلو باردارم دیروز سرکلاژ شدم, مرگو جلو چشمام دیدم

سرکلاژ چیه؟

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁
ستایا عزیزم بچه بین ۶تا ۸هفته قلبش تشکیل میشه نگران نباش اگ خدایه نکرده تشکیل نشد بهت امپول میدن که ...

راستش دیشب خون دیدم مثل پریودبادردخفیف دیگه تاصبح ندیدم هیچی...فک کنم دفع شداخه دکترگف یاجذب یادفع..۴شنبه سونودارم

خدایاهزاران هزارمرتبه شکربابت فرشته کوچولوی زندگیمون هدیه خدابعدازچندسال انتظارباIVF😍😘انشالله دامن تمام منتظراسبزبشه بزودی🌹دخترقشنگم زندگی منوبابایی انشالله همیشه سلامت باشی ولبت خندون باشه😍🐣

سلام دوستان

منم دوقلو باردارم ، وقتی فهمیدم جا خوردم چون یه درصد هم به ذهنم خطور نکرده بود دوقلو بشن و هیچ کس رو نداریم تو فامیل دوقلو داشته باشه

مادرای گلی که دو قلو دارن بنظرتون میشه همزمان دو بچه رو با شیر مادر سیر کرد!؟ دوست ندارم شیر خشک بدم البته من هنوز ده هفته هستم ولی بابت خیلی چیزا دلنگرانم...

سلام دوستان منم دوقلو باردارم ، وقتی فهمیدم جا خوردم چون یه درصد هم به ذهنم خطور نکرده بود دوقلو بش ...

سلام عزيزم 

تبريك ميگم بهت ، درمورد شير دادن دوتاشون :  دوقلوهاي من الان ٢سال و ٣ ماهشونه به هر دوشون به زحمت كمي شير خودمو دادم ولي شير خشك هم دادم چون تا ٢/٥ ماهگي سينه نگرفتن ، ولي دوتا از دوستام فقط شير مادر به بچه هاشون دادن 

انشالاه شماهم ميتونين ولي بايد خيلي صبور باشين چون كار سختيه 

سلام دوستان منم دوقلو باردارم ، وقتی فهمیدم جا خوردم چون یه درصد هم به ذهنم خطور نکرده بود دوقلو بش ...

سلام عزیزم من الان تو هفته ۵ هستم نمیدونم کی مشخص میشه دوقلو هستش بگیا نه خیلی دوست دارم منم دوقلو داشته باشم شما یادته بتات چند بود؟ روز چندم سیکلت بتا دادی؟

2810