2777
2789

سلام

من عید قراره بریم زیارت.الان‌پریودشدم تا عید دوبارکه پریودمیشم میخوام قرص بخورم تا پریوداولیم تاخیربشه وپریود دومم عیدنیافته.چطوره بنطرتون

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چیکارکنم یبار توعمرم‌میخوام‌کربلا برم‌دقیقا میافته توسفر

آخی عزیزم 😍

خب بزار موقع پریودت که نزدیک سفرت هست قرص بخور 

ده روز که بیشتر اونجا نیستی ، هستی؟

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊

خب پریودی ماه بعدت بخور 

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

بیشتر ببینید
خب سر همون پریود دومت بخور چ کاریه

دقیقا مثل من گفتی 

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

بیشتر ببینید
خب ببین این قرص چند تا هست؟ ال دی میخوری؟

بگم‌تا حالا نخوردم‌و هیچ تجربه ای تدارم باورت میشه.من ۳۰ اسفند اولین روز مریودمه.اصلا نمیدونم‌چی بخرم بهم بسازه نخوردم و میگرنم‌دارم و کلی استرس سفرو...