2777
2789

سر شونم بازوم جوش زده پر از جوش و قرمز شده میخاره میسوزه نمیتونم بخوابم نمیتونم سوتین ببندم سینه هامم پر از جوش شده داره تا روی شکمم میاد پشت کمرمم زده هی دارن زیاد تر و بزرگ تر میشن هیدروکورتیزون زدم خوب نشد بتامتازون زدم قرص سیتریزین خوردم جمعه زده بودم سه شنبه ریخت بیرون تا امروز خوب نشدم لعنت به هرچی مواد اینطوریه و خاک تو سر من ساده که عمل کردم به حرفشون

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چ مارکی زدی 

حساسیت  داشتی باید اول رو دستت یکم تست میکردی

چقدر گذاشتی بمونه

سلااام  من زری ام بچه ی اول بهار ۸۱باردارم و انشالله ۷اسفند قراره گل پسرم بیاد پیشم😍😍😍🦋🦋🦋خدایاشکرت  بخاطر سلامتی خودم و خانواده و عزیرانم خدایاشکرت بابت این زندگی و شوهر خوبی که دارم 😍😘😘😘😘

بیشتر ببینید

داره موهایی که زدی درمیاد 

برای همین جوش زدی 

دیگه موبر نزن 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بیشتر ببینید

عزیزم شما کلا بالا تنه تو نباید موهاشو بزنی خیلیا حساسیت دارن جوش میریزن نه موبر هیچی حتی اپیلاسیون ژیلت 

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

بیشتر ببینید
رویدر ضد حساسیت نوشته بود خیر سرشون تستم کردم رو دستام چیزی نشده

تاحالا نشنیدم

تیز بر خوبه من میزنم به همه جا راضیم

سلااام  من زری ام بچه ی اول بهار ۸۱باردارم و انشالله ۷اسفند قراره گل پسرم بیاد پیشم😍😍😍🦋🦋🦋خدایاشکرت  بخاطر سلامتی خودم و خانواده و عزیرانم خدایاشکرت بابت این زندگی و شوهر خوبی که دارم 😍😘😘😘😘

بیشتر ببینید