2777
2789

وای دکتر و دستیارش خیلی دستپاچه شده بودن و گفتن خدمات انجام نمیدیم

پس اینا دندونشون خراب شه یا درد کنه چکا میکنن

یکم دلم براش سوخت

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

یعنی hpv؟

الان دقیقا توی اون نقطه از زندگی ایستادم که کافکا میگه: از زندگی با مردم، از حرف زدن، عاجزم! کاملا در خود فرو رفته‌ام، به خودم فکر میکنم چیزی ندارم به کسی بگویم.. هرگز؛ به هیچکس!

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نمیتونم عنوان تاپیک و امضات و باهم هندل کنم ملعون

شیرینی اون لحظه که شکلات و گاز میزنی و طعم شیرین و نابش میپیچه تو دهنت و تمام غم و غصه هات و فراموش می‌کنی 🥹💕#طرفدار پرو پا قرص شکلات نارگیلی شیرین عسل با روکش کاکائوووووووووو🤤💕

بیشتر ببینید
اره

واای چه قد حال به هم زن🤢 فوبیای دندون پزشکی گرفتم یهو نکنه دستگاه ها رو ضد عفونی نکنن یهو

الان دقیقا توی اون نقطه از زندگی ایستادم که کافکا میگه: از زندگی با مردم، از حرف زدن، عاجزم! کاملا در خود فرو رفته‌ام، به خودم فکر میکنم چیزی ندارم به کسی بگویم.. هرگز؛ به هیچکس!

بیشتر ببینید
یاخدا .نسبت به همه چی فوبیا پیدا کردیم

منم.

بنظرت از دسشویی عمومی هم منتقل میشه میترکم ولی دسشویی دانشگا نمیرم امروز از مجبوری رفتم

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

خب یه سری مطب ها انجام‌ میدن من جایی که کار میکردم برای کسی که ایدز و هپاتیت داشت هم کار میکردیم

اگ ی درصد ب بقیه منتقل شه چی