2777
2789

طرف دانشجو داروسازی اردبیل هست 

فامیلمونه انتقالی روسیه به ایرانه بگم خودش قبول نشده

تک فرزنده 

و 23 سالشه و یه جا ام کار میکنه شرکتی 

206 داره

باباش داروسازه و مادر نداره فوت شده کلا 

اخلاقشو بگم خوبه و بشدت صبورهههههه فقط بهم گفت که من دنبال اینم که سیگاری و... نباشی همین گفت صفر تا صد رو میزارم اگه منو درک کنی

من خودم همسطح ایشونم 

>>>R🤍✨520

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگه اخلاقش مهربون و پاک و دست و دلباز هست عالیه 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

بیشتر ببینید

عالی

اگه دیدی دعام میکنی قبول شم 🥹                                                                                                                                                                        کاش دیگه نیام نمیام نمیام

خوبه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
بیشتر ببینید

جواب مثبت که برید عقد؟ نه

چندماه باهم حرف بزنید در ارتباط باشید برید بیرون بیشتر بشناسش ببین چطوره

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید

باید برید پیش مشاور خوب ؛ قشنگ شرایطتتونو تعریف کنید با توجه به شرایطتتون راهنمایی کنن عزیزم اینجا همه از شرایط خودتونو و ایشون خبر  ندارن یه راهنمایی میکنن فقط با توجه به این توضیحاتت❤

همونیم که که زیر تاپیکای معنادار می‌نویسم :عاها🗿