2777
2789
عنوان

دخترای پونزده تا هیجده ساله بیاین

150 بازدید | 15 پست

اگه خواهر بزرگی داشتین که رازهاتونو نگه میداشت و به حرفهاتون گوش میکرد 

یا براتون وسایل مورد علاقتونو میخرید مثل سازی که دوستش داشتید و بعضی اوقات حمایت مالی میکرد

و کلا باهاتون خوب بود

اما از مادر باهم فرق داشتین و یسری مشکلاتم داشتین مثلا خواهر بزرگتون عصبی بود و بعضی وقتا بدجوری دعواتون میشد و بهم حرفای بدی میزدین

بنظرتون این خواهر خواهر خوبی بود؟

اره

گاهی وقتا لازمه زمین بخوری تا ببینی کیا پشتتن کیا باعث رشدتن کیا میرن کیا همه جور میمونن گاهی لازمه جوری زمین بخوری ک زخمی بشی زخماتو باز بزاری ببینی کیا نمک می‌پاشن کیا مرحم میزارن کیا با تو هم دردن کیا هم خود دردن هیچوقت تا زخمی نشی نمیتونی بفهمی کی چه رفتاری میکنه !

بیشتر ببینید

تاپیکاتو دیدم تو این چند وقته همش در مورد خواهرته 

حس میکنم به شدت وابسته ای و ترس از دست دادن داری

یه کم رو خودت کار کن همه تا اخر عمر برای هم نمیمونن

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) 

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نظر شخصی من اینه: خب هر آدمی یه سری اخلاق و رفتار مثبت داره یه سری منفی هیچکس کامل نیست

حتی همون مادرم گاهی اوقات عصبی میشه یا خیلی چیزای دیگه

به نظر من خواهر خوبیه که سعی میکنه خوشحالت کنه و به حرفات گوش بده

شاید اونم مشکلات شخصی خودشو داره که توسط اون گاهی وقتا عصبی میشه

چرا خوب نیست

دارم رفتارشو نسبت به تو می گم. که باید نسبت به شرایط یکم با ملاحضه باشه اما منم بازم نمیدونم واقعا شرایط شما چطوره عزیزم اما اگر نسبت بهت محبت داره شاید واقعا صمیمانه دوستت داره

عه تو اینجا هم هستی 🥲🙂

اره عزیزم چطور😂

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) 

بیشتر ببینید