2777
2789

@setarekoocholo    

@ghazal1385    

فقط ریپلای های تاپیکی که خودم زدمو میخونم🥰وگرنه هیچگونه اعلاناتی چک نمیشود 😁 حرف حق میزنم و میرم تاپیک بعدی                                  و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐

بیشتر ببینید

.

فقط ریپلای های تاپیکی که خودم زدمو میخونم🥰وگرنه هیچگونه اعلاناتی چک نمیشود 😁 حرف حق میزنم و میرم تاپیک بعدی                                  و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐

بیشتر ببینید

طرف حسابت من نیستم ولی خب حق داریم اینقد مشکلات و بدبختی هست و اینکه عقل مردم به چشمشونه تا کسی خوشحال و خوشبخته حسرت میخورن فقط اون چیزی که میبینن قضاوت میکنن

هرکی با نظرم مخالفه روم ریپلای نکنه چون جوابشو نمی‌دم با تشکر 🙌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایراد دارم یعنی؟ 

چه طرز صحبت کردنه 

چی قابل هضم نیست؟ 

شاید دیدن دخترا الان زیاد وضعیت سلامت جنسیشون ...خانواده داریشون...حجب و حیاشون ....نابه سامانه و ترجیح دادن کسی عروسشون بشه که با یکککک نفر حلال و محرم خودش بوده نه دختری که هیچوقت مشخص نخواهد شد با چندنفر هم بستری رو تجربه کرده 

جوری صحبت میکنید انگار کسی که یه انتخاب اشتباه داشته و یه یچه از ازدواج و رابطه ی حلال داشته انگار جزام داره 

خداروهزاران بار شکر که روزی بنده هادست خود خداست 

امثال شما یه ثانیه به شکستن دل دیگران هم فکر نمیکنن 

بیشتر ببینید

یکبار خودتونو جای من بزارید و پیام خودتونو دوباره بخونید ببینید چقدر زشته که یه زن نتونه خوشبختی هم جنس خودشو ببینه 

خانم عزیز من سختیهامو کشیدم از ۱۹ الی ۲۷ سالگیمو اصلا هیچی اززندگی نفهمیدم حین زندکی مشترک و بعداز طلاق بدترین عذابهارو بمن دادن و الان حقمه ارامش و تکیه به یه مرد خوب 

اگر شما این رو حق من نمیدونید به جرم اینکه جداشدم دیگه برمیگرده به ذاتتون 

و خداروشکر که روزی دست بنده های خدا نیست 

شاه میبخشه شاه قلی نمیبخشه 

طوری میگی جداشدی بچه داری انگار جرم کردم یا یه ایراد بزرگ دارم و شکفت انگیزه که کسی انتخابم کرده باشه.

یا انگار امثال من دیگه حق خوشبختی و ارامش ندارن 

بیشتر ببینید

وقتی روزهای سخت منو ندیدی و نکشیدی دردهامو قضاوتم نکن.

همسرم قبل ازدواج بامن پدرم و خانوادمونو میشناخت به واسطه ی شغلش 

خانواده همسرمم بینهایت دوستم دارن و رابطه ی خوبی باهم داریم چون علاوه بر فرهنگ و درک بالایی که اونهادارن 

من هم از خانواده درست و درمونی هستم و احترام و رابطه سالم باخانواده همسر رو خوب بلدم.

موفقیت یک زندگی مهمه نه اینکه اون دخترخانم ظاهرا دوشیزه باشه.

واقعا طرز حرف زدنتون زشته پشت این صفحه های مجازی دلهای واقعی هست میشکنه.

نمیخوام بگم انشالله سرخودتون بیاد تا درک کنید 

سر هیچکس نیاد الهی 

خیلی سخته 

حاضرم هیچوقت نکشی و هرگز امثال منو درک نکنی ولی ازت میخوام قبل از صحبت کردن کمی فکر کنی🙏

بیشتر ببینید

اصلا ارزش ندارع براشون تاپیک بزنی منم خیلی حرصمو درآوردن فقط واگذار کن به خدا ولشون کن یه مشت نادرست ریختن اینجا 

هرکی با نظرم مخالفه روم ریپلای نکنه چون جوابشو نمی‌دم با تشکر 🙌

طرف حسابت من نیستم ولی خب حق داریم اینقد مشکلات و بدبختی هست و اینکه عقل مردم به چشمشونه تا کسی خوشح ...

والله خیلی برام عجیبه که چرا حتی از خوشبختی کسی که نمیشناسن هم ناراحت میشن 

خب معلومه که تکلیف خواهرشوهر مادرشوهرجاریاشون چیه دیگه؟ 

بعد میان تامیک میزنن که من مظلوم دوعالمم فامیل شوهرم فلانن 

یکی نیست بگه تو باکسی که نمیشناسی دشمنی خب دوربریات چی میکشن واقعا 

بیشتر ببینید
ایراد دارم یعنی؟ چه طرز صحبت کردنه چی قابل هضم نیست؟ شاید دیدن دخترا الان زیاد وضعیت سلامت جنسیشون . ...

اینکه شما این ازدواجو کردین دلیل نمیشه دخترای مجردو زیر سوال ببرین شماهم ممکنه تو مجردیتون خیلی کارا کرده باشین دختره نجیبم زیاده 

ول کن بابا سر صبحی اعصاب خودتو به هم نریز تو چمیدونی پشت این گوشیا چه آدمی با چه سطح فرهنگی و خانوادگی نشسته یه عده کلا بچه هم هسن 

یکی از مجردی لذت میبره، یکی از متاهل بودن؛ مهم اینه شاد و خوشحال باشن. یکی امروز طلاق گرفته، یکی امروز مادر شده؛ و هر دو احساس خوشبختی می‌کنند. یکی بیرون از خونه کار می‌کنه، یکی توی خونه کار می‌کنه؛ کار هر دو مورد تقدیره. یکی خوشحاله وزن کم کرده، یکی خوشحاله وزنش زیاد شده؛ همه برای نتیجه یکسان تلاش نمی‌کنند. زندگی هیچکدوم از ما کاملا شبیه هم نیست، برای احساس خوشبختی مجبور نیستیم مثل هم باشیم. هر کسی مسیر خودشو داره.

بیشتر ببینید