2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

🤗

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

بیشتر ببینید
مننننن

قلب مهربونی داری و همیشه سعی میکنی با حیوانات مهربونی باشی 

خسته ایی از یک موضوعی که داره مدت ها اذیتت میکنه..

حس میکنم چشمات هم قشنگن

در رویاهایم تورا میبوسم ای رویای محال.

قلب مهربونی داری و همیشه سعی میکنی با حیوانات مهربونی باشی خسته ایی از یک موضوعی که داره مدت ها اذیت ...

حس ششمت قویه بشدتتتت پشمام

من هر هفته به ی قسمت از شهرمون با بابام میرم و به حیونا غذا میدم 

یکم زودرنجی و حساس همیشه سعی میکنی رفتاری که دیگران در حقت کردن چه خوب چه بد رو بهشون برگردونی

آره خودشه 😆💖

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

بیشتر ببینید
👀

از ریاضیات خوشت میاد 

علوم و نجوم رو دوست داری 

و عاشق فصل زمستونی

شخصیت خوبی داری اما یکم زود حسودی میکنی(امیدوارم بهت بر نخوره🐱)

در رویاهایم تورا میبوسم ای رویای محال.